Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

Radim1. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! I když je můj nejoblíbenější hráč Russell, tak musím uznat, že Boston Rob to zahrál parádně, ve finále neměl konkurenci ani v nejmenším. Je ale pravda, že takové loutky, jako měl Rob, jen tak nikde nenajdete, prostě stádo ovcí (naprosto bez inteligence, copak si vážně mysleli, že Roba ve finále porazí, když byl loutkař a oni v této soutěži neudělali ani jeden strategický tah), které by ho ani za nic nevyřadilo, nechápu. To Zapatera se Russella zbavila, to mělo udělat i Ometeme s Robem, ale tím způsobem, kterým to Zapatera udělala, prostě totální blbost, měli počkat až prohrajou nějakou výzvu a né, že jí prohrajou naschvál, takže se jim to právoplatně vrátilo, jinak by ten milion dolarů vyhrál někdo z jejich kmene, kdyby to tak neprovedli. Prostě jeden kmen se chtěl top hráče zbavit za každou cenu a druhý kmen byl tak moc hloupý a naivní, že top hráče nechal až do finále projít. Ale sociální schopnosti BR nesnižuju, ale s takovým stádem ovcí, to neměl až tak těžké, kdyby byl v druhém kmeni, tak myslím, že zvítězí určitě někdo jiný a Rob by se nedostal ani ke sloučení. :)) Jinak musím pochválit scénáristy za nový Redemption Island, aspoň něco nového. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak již bylo řečeno, dokonalá jízda Boston Roba. Soupeře neměl žádného, všichni za ním šli jako ovce, ale on konečně zcela dospěl a došlo mu, že bez dobrých vztahů nemá šanci na výhru. Narozdíl od Russella, který se dvakrát dostal až do konce, ale dostal se tam jenom díky tomu, že naštval úúúplně všichni a každému hráči stojícímu proti němu bylo zcela jasné, že ve finále je to ten nejsnadněji porazitelný soupeř. jen Russell si stále tupě myslí, že je nejlepší na světě, konečně mu tady trochu spadnul hřebínek. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z povedenějších sérií. Díky debilitě hráčů mohl Rob rozjet nefalšovanou mafiánskou hru na loutkáře, která mu obohatila rodinný rozpočet. Co lze vytknout je snad pouze to, že bylo dopředu známo kdo kdy vypadne. Nový prvek ostrov vykoupení byla abolutní píčovina. Moc mě potěšil negroidní federální agent Philip, který jediný zajišťoval nějakou zábavu. Zajišťoval ji pouze tím, že svoji černou prdel povyšoval nad všechny prdele ostatní. Každopádně byl fajn prvkem. Něco jako byl Coach v dřívějších řadách. Celkově to budou slabší 3*. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky dvěma faktorům mám tuhle řadu moc rád. Těmi faktory jsou: brilantní taktická hra Boston Roba, díky které sice sezóna pro někoho ztrácí na atraktivnosti (hlavně díky tomu, že BR byl o několik tříd takticky výše než všichni okolo něj), za druhé díky největšímu komikovi, lovci krabů, propagátorovi růžových slipů a v neposlední řadě tajnému agentovi v důchodu Phillipu Shepardovi. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Ralph. Vítězství: Nepřeji. Historie se opakuje - noví soutěžící se opět nechávají naivně vyřazovat dvojicí "hvězd", Russell opět zastrašuje svou oblíbenou větou "Buďto jsi se mnou, nebo proti mně," symboly se opět nacházejí i bez nápověd atd., atd. Možná je to mnou, ale posledních 6 řad (včetně této) na mě působilo průměrně a nic na tom nezměnila ani novinka v podobě Ostrova vykoupení - ať se na to dívám, jak chci, pořád je to jen zajímavě vypadající blbůstka, která nemá na průběh soutěže de facto žádný vliv.;-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)
  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)

Reklama

Reklama