Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této série jsem nebyl moc nadšený. Souboj mužů a žen? Proběhl klasicky opět ze začátku pár soutěží, kde jde o koordinaci a ohebnost (= nahrajeme ženám) a až pak dáme vyrovnané soutěže. To co se od počátku dělo u mužů byla síla místo snahy vyhrát jako chlapy si ničí jednoho dříče za druhým u žen vše pospolu sice to skřípalo, ale udržely se. Tudíž šílené přístupy kmenů a celkově velká nuda do prvního zvratu. Hodně mi lezla krkem Twila, vůbec si nezasloužila tak daleko dojít Scout. Přál jsem Brook (pěkná smůla ten její konec), Ami a Sergeantovi a toleroval jsem Julie a Chada. S vítězem/vítězkou jsem na tu bídu spokojen. 3z5 ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!! Zatím asi nejslabší řada jakou jsem viděla, ale to na hodnocení nic nemění.. Jen se mi zdála bez zvratů, vtipů, podrazů..Ze všech soutěžících jsem měla pouze 2 oblíbence a to Twilu a Scaut, protože ty dvě jediné se nechovaly jako namyšlené husy, držely neustále při sobě a skoro nelhaly. Scaut má rozhodně můj obdiv, v 60letech se špatnou nohou se prokulhat až na 3 místo - fůůůha..Twila se mi líbila už od prvního dílu, řekne co si myslí, na nikoho nic nehraje. S vítězem Chrisem moc spokojená nejsem, myslím že si to zasloužil mnohem méně než Twila nebo Scaut. Absolutně jsem v sérii nenáviděla Amy (překvapila ve finishi, kde se naprosto otočila) a July jsem taktéž moc nemusela. Pak určitě nezapomenu na soutěžícího Chada s jednou nohou - perfektní, na stejné úrovni jak všichno ostatní - pochvala..Celkově řada špatná nebyla (až na toho vítěze) odehrávala se na velmi krááásném místě, se skvělými odměnami..Už se těším na další řadu :)) ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Gender Wars 2.0, tentokrát v prostředí sopek a kanibalů. Opakující se scénář dominantních ženských se tentokrát lišil především ve faktu, že ženská aliance měla několik frakcí a nikdo neměl hru v rukou natolik pevně, aby bylo byť jen trochu odhadnutelné, jakým směrem se hra bude ubírat. To je většinou plus, ve Vanuatu se bohužel pro mě hra ubírala vždycky tím směrem, který jsem nechtěl. I přesto je výsledný dojem převážně pozitivní. Vítěz: 3* - další underdog, který toho pro vítězství tentokrát ani nemusel tolik udělat, stačilo trochu rozdmýchat sváry mezi nápadnějšími hráči, a lidská ega už se postarala o zbytek. Nesympatická osobnost vítěze je ale velkým mínusem. Top 20: Eliza Orlins. Oblíbenci: Ami Cusack, Julie Berry ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak cast Vanuatu se moc nepovedl. Některé zajímavé postavy odešly už záhy a chvíli jsem se opravdu obával, že to nakonec vyhraje jedna z dvojice Scout - Twila. Za vítěze jsem rád, byť si to u mě Chris trošku pokazil vyhozením Elizy a July, ačkoliv k tomu měl taktické důvody. 65/100 *** Oblíbenci: Chris, July ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY-TV/// Soutežící 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: rozdělení na mužský a ženský kmen, skutečnost že soutěžící který pokazil první výzvu a mohl tak klidně hned vyletět to celé vyhrál a zároveň v poslední fázy hry zabojoval a výhru si tak zasloužil, navíc mi trochu připomínal Thora (ale to sem nepatří), rovněž se mi líbilo jak si to ženský po celou dobu dávají a taky musím zmínit napínavé kmenové rady ke konci hry, některé záběry (zemětřesení) jsou pak neopakovatelné MÍNUS: velice špatný casting mužské části trosečníků, hned zkraje vyřazování jednoho mladšího a silnějšího soupeře za druhým až zbyla parta čtyřicátníků, kteří neměli šanci proti ženským uspět./// Shrnutí: Ale jo, na Vanuatu se mi vlastně docela líbilo. Sice nechybělo mnoho (asi by jen postačil špatný casting ženské části) a mohli jsme být tam kde jsme byli v Thajsku (promarněná řada). Naštěstí se tak nestalo a je občas i na co koukat. Zaujala mě Dolly a Julie, přesto se tu nenašel nikdo kdo by skončil v mé TOP 20. Jak to tedy shrnout? Celkově zřejmě slabší řada, nikoliv však špatná. Jak hodnocení nejde pod 70% je to stále koukatelný./// Celkem 78%/// ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)
  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama