Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série? Možná ano. Špatná série? Ani moc ne. Najdou se zajímavá individua (Robb), která to dokážou aspoň chvílemi trochu nakopnout. Některé momenty taky stály za to, i když jich není třeba tolik, co v jiných řadách. Navíc finále není žádná jasná záležitost, jak tomu někdy bývá, což taky není vůbec na škodu. Nicméně nevýrazní, nesympatičtí a otravní hráči tuto sérii jednoznačně potápí. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bryan s Clayem vůbec nemuseli postoupit do finálové čtyřky, stačilo by, aby se dohodla Jan s Helen a hlasovaly by proti Clayovi. Pokud by na to Bryan a Clay skočil, volili by Helen, jak se ve skutečnosti stalo. Helen měla z předchozích hlasování 2 hlasy, Clay 3, pro zajímavost Jan rovněž tři hlasy. Proto by postoupili do dalšího kola Jan s Helen a Bryan. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série není až zas tak špatná, jak je všemožně prezentována, jen nám nabízí hezkou snůšku podivných nesympatických existencí v čele se zvracejícím slizoněm Brianem, prasákem Clayem, vyšinutou babkou Yan, která vůbec netuší, co se kolem ní děje a pohřbívá si netopýry, a to jsem ještě vynechal podivná obvinění ze sexuálních útoků, šikanování asiatky Shii-Ann ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nejslabší sérii se pravděpodobně nejedná. Bohužel skutečně nemá moc co nabídnout. Účastníci soutěže jsou docela nezajímaví lidé a jediné štěstíčko je to, že soutěž vyhraje ten nejzajímavější z nezajímavých. Bacha spoiler, Brian. Soutěže jsou o ničem, výsledky hlasování znáte dopředu. Bohužel na více než 1* to nevidím. Snad bude příští série zajímavější a méně křesťanská. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 50%***TV/// Soutěžící 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// PLUS: nejvíce mě tu zaujala asi Shii Ann, kterou jsem měl možnost vidět později v Návratu hvězd, ještě snad Jack a Brian byly trochu sympaťáci MÍNUS: tady ovšem veškeré klady končí, jsem si docela jist že se jedná o nejhorší řadu, který kdy vznikla, uvidíme jestli ji Nicaragua nebo One World "překonají" ale osobně doufám že ne, jde tady totiž o nejhorší casting v historii soutěže, zhruba do poloviny kdy vypadlo pár zajímavých hráčů to ještě šlo, potom už to byla nuda a já se díval na hodinky kdy to skončí, účastníky raději nebudu jmenovat, byl by to dlouhý seznam, ale byla to s nimi otrava./// Shrnutí: Rozhodně by se slušelo říci, že jsem nebyl ničím ani nikým ovlivněn (např. špatné komentáře), takže jsem si obrázek utvořil sám a byla to opravdu bída. Nejzajímavější byl snad náznak v úvodu, rozdělení na muže a ženy, který se tady bohužel nestal./// PS: Naštěstí se tato situace stala v šesté řadě a bylo to opravdu zajímavé, ale o tom až příště. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Jediná série, ve které proběhlo tzv. falešné sloučení. Kmeny žili na jedné pláži, ale stále spolu soupeřili. Tato situace nastala ještě v Kdo přežije: Jeden svět (od r. 2012) , tam to ovšem byl hlavní twist série a proběhlo klasické sloučení. (Zix.)
  • Shii Ann Huang je první asijsko-americká hráčka ve hře. (Zix.)
  • V této řade dostali účastníci poprvé možnost v jednom momentu soutěže přestoupit do druhého kmene. (Hidan)

Reklama

Reklama