Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1

Recenze (80)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě jedna z nejhorších sérií, plná spousty nevýrazných (ze stran fanoušků) a nesympatických postav a tak jsem měl oblíbenců fakt málo. A navíc, neustále protěžování vítěze bylo tak strašně viditelné, že to ani nebylo nijak napínavé. Ještě ti je snad nejhorší finálová trojice vůbec, ať by vyhrál, kdo by vyhrál, nadšenej bych nebyl. Oblíbenci: Reynold, Brenda. 2* ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jedna z nejslabších sezón je za námi. Vítěz nakonec vcelku zasloužený, i když v porotě bych našel víc adeptů, kteří by si to zasloužili. Bída této série začala už s castingem a rozdělením kmenů (proč proboha nepromíchali fanoušky s oblíbenci hned na začátku???) a vlekla se vlastně až do konce. Veškerý vývoj byl ve smyslu: dobří stratégové se mezi sebou navzájem vymlátí a zbydou jen emočně labilní nesympatičtí nehráči. Jeffova snaha stále tlačit na emoce ho úplně zaslepila a na obrazovce tak máme možnost vidět jedno emoční zhroucení za druhým, furt někdo bulí, soutěže jsou nudné a okopírované z předchozích sérií a ani odměny nemají žádnou kloudnou úroveň. Fyzicky to byla pohodička, skoro jim tam nepršelo, brzo dostali nejrůznější komfort, soutěže dost snadné (kde jsou doby náročných vodních soutěží jako v Cook Islands)...no prostě jedna velká nuda._____Zklamání: fanoušci (jediný schopný byl Reynold), Brenda (totálně mimo dění), Erik (dobrák, ale jako hráč jalový), produkce + Jeff (těm připisuji největší podíl na dojebání této série). Co tato série přinesla naopak pozitivního? Malcolm a Andrea si řekli o místenku v případné superhvězdné závěrečné sérii. Toť vše... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Malcolm, Cochran, Brenda. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Caramoan, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nástupu "favoritů" jsem zhodnotila, že z 10 jsou tam tak tři. Ale OK chápu, že produkcí nebyly vybráni vyloženě favorité, ale divné osobnosti typu Brandon, specialista Phillip nebo Francesca. Phillip se už celkem opakoval a nebylo to po čase tak zábavné, jako zpočátku. Nesnesitelný Shamar na druhé straně byl vyloženě figurka pro trpícího diváka. Ale z kladů bych vyzvedla rozhodně některé nezapomenutelné kmenové rady a vítěze, kterému to neskutečně přeji, od sloučení měl ode mě velkou podporu. Bavil mě komentáři na Specialistu a úžasná řeč ve finále. Ať žije! :-) Favorit: John Cochran ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se mi nehodnotí snadno. Jako taková mě bavila. Má opravdu hodně zajímavých okamžiků i situací a rozhodně nepatřím mezi ty, kteří ji berou jako nejhorší řadu ze všech. Nene, One World, Nicaragua, Vanuatu a Thajsko byly ještě (nutno dodat do té doby) horší. Caramoan je až pátý od konce :-) . Jenže...tohle byla vlastně první série, na kterou jsem koukal průběžně. Všechny předchozí jsem nakoukával se zpožděním a mohl si je vychutnat najednou. Tady jsem ovšem měl jen jeden díl za týden, koukal na vystřižené scény, na Live After Show, na Ponderosu. Takže jsem k této sérii přilnul určitě víc, než by si zasloužila. I díky tomu, že jsem se začal více zajímat o zákulisí této soutěže, četl rozhovory, twittery a tak dále, je to také série, která mi Survivor začíná zhnusovat. A proto nakonec nedávám čtyři hvězdičky, na které bych to jinak cítil. Nespravedlivý air time, ostudné manipulace s divákem pomocí lživého střihu, ovlivňování hry produkcí a samozřejmě vrchol všeho je totální fiasko na reunionu. Tohle se prostě nemělo stát. Proč prostě má produkce potřebu měnit realitu v reality show? Myslí si, že když z hráčů udělají blbce a něco čím nejsou, tak že se budou diváci více bavit? Nikoliv. Alespoň u mě to tak neplatí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)
  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)

Reklama

Reklama