Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 4

Recenze (80)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

utopené zuby, namachrovaný krocan, mistr v zadržování dechu a double agent, důvěra Dawn jako cesta do pekel, deziluze v několika levelech - především fyzická hrozba je ničivá, neviditelná Brenda a castingové superpeklo ve kterém Corrine nastartuje sérii vyhazovů po které není komu fandit a zanechá diváky v dementním ufňukaném údolí. ()

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Skvělá řada, kde se navrátili spíše průměrní slavní účastníci, nicméně s pár výjimkami velmi zajímaví. Dlouho jsem se tak nenasmál u Survivora jako když úřadoval The Specialist a jeho Stealth R Us. Mělo to drajv, často se přelévala moc a dokonce i nenápadní hráči, snad krom Sherri, vymýšleli různé strategie. Možná někomu přijde finálová pětka nudná, plná outsiderů, ale to spíš zapříčinila téměř dokonalá hra Cochrana a Dawn, kteří se zbavovali silných dříve, čímž jejich hra získala naopak na síle. Musím uznat, že casting fanoušků se příliš nepovedl, ale ti lepší vydrželi do sloučení a nudní příliš nezabírali prostor, protože skončili velmi brzy. Vítěz absolutně zasloužený. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítěz jakž takž vyspravil tuto "hvězdnou" sezonu. Caramoan jako jinou sérii navíc dost rozděluje absolutně nezáživná část před sloučením a více čí méně nepředvídatelná hra po sloučení (souhlasím s diskutabilními kroky produkce), kde bohužel otěže převzali ti méně zajímaví členové hráčského osazenstva, což na rovinu nebylo asi takovým překvapením, když se z castu jako takového dalo seriozně fandit jen pár lidem a některým, jen čistě s faktu, že celá řada je taková nijaká. Určitě zklamání. Celá řada má sice momenty, ale ty jako celek dobrou řadu dokázat neudělaly. Oblíbení hráči: Malcolm, Brenda, Cochran ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, vážně tak chladné hodnocení a kritika tak skvělé série?? Koukám, že ta obrovská řada nečekaných zvratů a překvapení u mě pokračuje až nad konec této řady až sem. Můžou mně být lidi míň sympatický či víc, můžou mě nudit, ale jak může být někdo, kdo je fanouškem této série zklamán, když tady se děly věci naprosto šílené, kmenovky jedna za druhou se zvraty a překvapením jak prase a vítěz jakého by nikdo před začátkem netipoval, ale naprosto zasloužený! Navíc se díky Brendě a Andree bylo i na co koukat. Naprostá spokojenost a jedna z nejlepších sérií ever! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Malcolm, Cochran, Brenda. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Caramoan, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)
  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)

Reklama

Reklama