Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1

Recenze (80)

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Nuže, překvapuje mě rozporuplné hodnocení, neboť já jsem se bavila. Výběr hráčů na obou stranách sice byl diskutabilní, já ale o něm diskutovat nebudu. :) Potěšil mě návrat pár lidí, jmenovitě Brendy, Malcolma. Co mě ale nepotěšilo vůbec byla skutečnost, že Brenda snad do poloviny série ani jednou nemluvila do kamery, díky tomu mi došlo, že se asi do finále nedostane. Malcolm byl opět velmi koukatelný, je to pašák, ale je jasné, že na Ozziho by v challengích neměl. ENIL ADAM :) Nejhorší osobou v celém Caramoanu vyhlašuji Dawn, je to ubrečená protivná ženská a jsem strašně ráda, že nedostala ani jeden hlas (v zásobě mám ještě horší pojmenování, ale nechci být nahlášena). Spousta hráčů odděluje hru od života, aby mohl podřezávat krky, ale v jejím podání to prostě byla sviňárna. Breakdown Brandona byl docela silný zážitek, jak ho Jeff Probst masíroval/uklidňoval bylo vtipné. StealthRUs mě taky velmi bavilo, všechna čest členům, že Phillipa nezabili. Postavy fanoušků ignoruju, ano 4 nebo kolik od sebe nerozeznatelných blondýn bylo velmi nešťastné. Sherri mi přišla relativně v pohodě, byla jsem zvědavá na její závěrečnou řeč. Leč nějak jí to nevyšlo, už mi najednou nepřišla tak ok. Zajímalo mě, proč v Reunionu nezmínili Brandona. A byla jsem ráda, že neúčast Brendy byla alespoň částečně způsobena pokročilým těhotenstvím a ne nějakou starou píčou. Ups. Tak jsem to teda stejně napsala. Tri amigos a zahrání dvou skrytých imunit bylo fajn. Absence zášti od Andrey na závěrečné kmenové radě potěšila. Vítěz mi nevadí. x.o.x.o. P.S. Miluju tě Brendo. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Malcolm, Cochran, Brenda. Řady podle oblíbenosti: Hrdinové proti padouchům, Austrálie, Gabon, Mikronésie, Cookovy ostrovy, Perlové ostrovy, Palau, Samoa, Filipíny, Caramoan, Čína, Amazonie, Guatemala, Ostrov vykoupení, Fidži, Jižní Pacifik, Panama, Tocantins, All Stars, Afrika, Jeden svět, Nicaragua, Borneo, Vanuatu, Markézy, Thajsko. ()

Reklama

paulieM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Skvělá řada, kde se navrátili spíše průměrní slavní účastníci, nicméně s pár výjimkami velmi zajímaví. Dlouho jsem se tak nenasmál u Survivora jako když úřadoval The Specialist a jeho Stealth R Us. Mělo to drajv, často se přelévala moc a dokonce i nenápadní hráči, snad krom Sherri, vymýšleli různé strategie. Možná někomu přijde finálová pětka nudná, plná outsiderů, ale to spíš zapříčinila téměř dokonalá hra Cochrana a Dawn, kteří se zbavovali silných dříve, čímž jejich hra získala naopak na síle. Musím uznat, že casting fanoušků se příliš nepovedl, ale ti lepší vydrželi do sloučení a nudní příliš nezabírali prostor, protože skončili velmi brzy. Vítěz absolutně zasloužený. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DivX/// Casting 8/10 Děj 9/10 Střih 8/10 Kamera 8/10/// PLUS: Favoriti: Brenda, Cochran, Reynold, Malcolm, další oblíbenci: Andrea, Erik MÍNUS: neoblíbenci: Shamar, Filip, Brandon/// Shrnutí: Tuto řadu už jsem viděl podruhé. Protože si však rád nepamatuji, tak mi nevadilo se na ni podívat podruhé. Všiml jsem si, že jsem napoprvé dal 5 hvězdiček. No přehodnocuji na 4, i když mezitím co jsem stihl kouknout na 29 řadu a jsem u finále 30té vlastně zvažuji, že těch 5 je adekvátních. Především proto že sestava, až na pár otravných jedinců je zde skvělá. Ta společnost lidí, tady by jsme s nimi v té hře chtěli být. A Cochran předvedl velice zdařilou hru a také to jeho komentování byla zajímavé a zábavné a také dost trefné. Problém jsem měl s fanoušky, až na dva byli dost zbyteční a tady se cast nepovedl. Ale favority jsem si moc užil./// Celkem 83%/// ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nástupu "favoritů" jsem zhodnotila, že z 10 jsou tam tak tři. Ale OK chápu, že produkcí nebyly vybráni vyloženě favorité, ale divné osobnosti typu Brandon, specialista Phillip nebo Francesca. Phillip se už celkem opakoval a nebylo to po čase tak zábavné, jako zpočátku. Nesnesitelný Shamar na druhé straně byl vyloženě figurka pro trpícího diváka. Ale z kladů bych vyzvedla rozhodně některé nezapomenutelné kmenové rady a vítěze, kterému to neskutečně přeji, od sloučení měl ode mě velkou podporu. Bavil mě komentáři na Specialistu a úžasná řeč ve finále. Ať žije! :-) Favorit: John Cochran ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)
  • Erik Reichenbach je jediným hráčem, který se objevil v obou řadách, ve kterých se proti sobě postaví Favoriti proti Fanouškům. Poprvé stál na straně fanoušků v Survivor: Micronesia - Fans vs Favorites (od r. 2008) a v této řadě se vrátil jako Favorit. (blazma)
  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)

Reklama

Reklama