Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 1. ledna 2022 ve State Farm Arena (Atlanta, Georgia). Na kartě se sešlo sedm zápasů.
1) Pre-Show: Sheamus & Ridge Holland vs. Cesaro & Ricochet
2) The Usos vs. The New Day (SmackDown Tag Team Championship)
3) Drew McIntyre vs. Madcap Moss
4) RK-Bro vs. The Street Profits (Raw Tag Team Championship)
5) Edge vs. The Miz 
6) Becky Lynch vs. Liv Morgan (Raw Women's Championship)
7) Big E vs. Seth Rollins vs. Kevin Owens vs. Bobby Lashley vs. Brock Lesnar (WWE Championship Fatal 5-Way) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (1)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Sheamus, Ridge Holland vs Cesaro, Ricochet, Ricochet svojou šikovnosťou vybavil Hollanda v šiestej sekunde a bol z toho handicap match, výborný výkon najmä Sheamusa ****. The Usos vs The New Day, lajtkový rozbeh ale čo prišlo potom, fantastickééé, this is awesome *****. Madcap Moss vs Drew McIntyre, zaujímavá postavička tento Madcap, podľa intra som čakal dvojminútovú zbytočnosť, ale videl som skutočný výborný zápas so šťavou a silou, *****. The Street Profits vs RK-Bro, čistá SHOW, *****. The Miz vs Edge, Maryse je najkrajšia žena v histórii WWE úplne jednoznačne, Edge still got it, Miz spraví show aj z ničoho, ****. Liv Morgan vs Becky Lynch, najslabší zápas večera i keď stále dobrý, Liv patrí do péčka nie do wéčka, s takým pozadím a stehnami by bola šampiónkou, ***. Seth Rollins vs Kevin Owens vs Bobby Lashley vs Big E vs Brock Lesnar, toto bol aký nárez, škoda len že to nenatiahli ešte o desať minút, pecka *****. Celkovo výborný začiatok roka 90%. ()

Zajímavosti (2)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Straightenin“ od Migos. (TheSpearCZ)
  • Ještě pár hodin před začátkem show byl v plánu hlavní zápas Roman Reigns vs. Brock Lesnar o Universal Championship, jenže kvůli pozitivnímu testu Reignse na covid-19 musel jít Reigns do karantény a Lesnar byl přidán do zápasu o WWE Championship. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama