foto

Mike "The Miz" Mizanin

  • nar. 8.10.1980 (38 let)
    Parma, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael "Mike" Gregory Mizanin se narodil 8. října 1980 v Parmě v Ohiu. Navštěvoval Normandskou střední školu kde byl kapitánem basketbalového týmu. Už jako malý také vynikal v plavání a byl editorem školní ročenky.

V roce 2001 opustil střední školu kde studoval podnikání, aby se mohl účastnit reality show MTV, REAL WORLD. Také se účastnil Real World/Road Rules Challenge, soutěže s účastníky z Real World a Road Rules. To obsahovalo Battle of the Seasons, The Gauntlet, The Inferno, Battle of the Sexes 2 a The Inferno 2. S vyjímkou Battle of the Sexes 2 se dostal Mike až do finále soutěže a Battle of the Seasons a The Inferno 2 dokonce vyhrál.

Po sedmi letech nepřítomnosti v The Real World/Road Rules Challenge se vrátil Mike do soutěže 4. dubna 2012 aby moderoval Battle of the Exes. To bylo poprvé co zde vystupoval pod jménem The Miz - jeho ringové jméno ve WWE. V roce 2004 následovala účast v reality show BATTLE OF THE NETWORK REALITY STARS a FAKTOR STRACHU. V dubnu 2007 byl soutěžícím v show IDENTITY. O rok později ztvárnil menší roli vyšetřovatele v seriálu od Sci Fi, LOVCI PŘÍZRAKŮ.

V roce 2009 se objevil v dvou epizodách show ARE YOU SMARTER THAN A 5TH GRADER? (obdoba českého soutěžního pořadu Jsi chytřejší než páťák?). 3. března 2010 si zahrál v epizodě seriálu DESTROY BUILD DESTROY. O půlrok později následovala role v H8R. V březnu 2012 se objevil jako hostující hvězda v seriálu AGENTURA JASNO. Dne 31. března se objevil v historicky prvním světovém slizovém zápase na Kids Choice Awards, kde ho porazil Big Show když ho hodil do nádoby plné slizu.

Mike je levák a sám sebe přezdívá jako "Awesome One". Jednou držel WWE titul, třikrát WWE Tag Team titul, dvakrát WWE United States titul, dvakrát World Tag Team titul a v roce 2010 vyhrál zápas Money in the Bank.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Marine 6: Close Quarters
2017 The Marine 5: Battleground
2016 Scooby-Doo & WWE:Prokletí Speed Démona
2015 Santův malý pomocník
Voják 4: Pohyblivý terč
2014 Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
2013 Les reines du ring
Voják 3: Na domácí frontě
Vánoční lov (TV film)

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
WWE Ride Along (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Beyond the Mat (S11E15)
2015 Swerved (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Transcendual (S02E04)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn and the Real Girl (S06E12)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Head Over Heels (S05E06)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)
2013 WWE: Best of WWE at Madison Square Garden - a.z.
2009 WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009 - a.z.

TV pořady

2019 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2018 Miz & Mrs. (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Crown Jewel (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Evolution (TV pořad)
WWE Greatest Royal Rumble (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Mixed Match Challenge (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 The Challenge: Champs vs. Stars (TV pořad) - mod.
WWE Bring It To The Table (TV pořad) - a.z.
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Great Balls of Fire (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Daniel Bryan: Just Say Yes! Yes! Yes! (TV pořad)
Dusty Rhodes: Celebrating the Dream (TV pořad)
Table for 3 (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXIX (TV pořad)
2012 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WWE: Capitol Punishment (TV pořad)
WrestleMania XXVII (TV pořad)
2010 WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXVI (TV pořad)
2009 WWE Bash (TV pořad)
WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Breaking Point (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXV (TV pořad)
2008 WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE The Great American Bash (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2007 WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE One Night Stand (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
2006 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2004 WWE Armageddon (TV pořad)
2001 WWF Tough Enough (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace