Reklama

Reklama

Zelená planeta

(seriál)
Velká Británie, 2022, 5 h 32 min (Minutáž: 40–59 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Navštivte spolu s průvodcem Davidem Attenboroughem svět, kde jeden život může trvat tisíc let. Uvidíte věci, které žádné lidské oko nikdy nevidělo, a objevíte krásný, ale divoký život rostlin na Zemi... Lesy pokrývají třicet procent povrchu Země, a přesto se v nich většina z nás nevyzná ani z poloviny dobře tak, jak si myslíme. Díky novému přírodovědnému seriálu máme nyní jedinečnou možnost odhalit, co dosud viděl jenom málokdo. Sledujte dobrodružné a fascinující příběhy lesních obyvatel od půvabných srnců, přes mazané lišky, až po úctyhodné divočáky. Díky nejmodernějším technologiím odhalíme také jejich nejbizarnější a nejúžasnější lesní sousedy. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele reich k tomuto seriálu (3)

Tropické světy (2022) (E01) 

Skvěle! Tak má vypadat moderní dokument. Nová technologie je dechberoucí a záběry naprosto fantastické. Navíc Attenborough snad nestárne a pořád je na něm vidět energie. Oblíbený záběr je na běh na mravence s lístky. 100% ()

Vodní světy (2022) (E02) 

Druhý díl Zelené planety opět nezklamal, dechberoucí záběry na putující zelené řasové koule, divokou vodu nebo nádhernou louku ve Středozemním moři. Jedním slovem jde tato epizoda vyjádřit: ÚŽASNÉ! 100% ()

Reklama

Reklama