Reklama

Reklama

Víkendový útěk

  • USA The Weekend Away
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Beth se snaží zjistit, co se stalo její nejlepší kámošce, která se ztratila na holčičím výletě do Chorvatska. Jenže co stopa, to další znepokojivá lež. (Netflix)

Zajímavosti (7)

  • Poznávací značky v Chorvatsku jsou jiné než ve filmu. ST 42 MAM není zcela v pořádku. ST je zkratka pro Split a to je správně. Standardní poznávací značky v Chorvatsku mají 3 nebo 4 čísla následovaná 1 nebo 2 písmeny. Např. správně by bylo ST 422 M nebo ST 422 MA. (Johnny.ARN)
  • Spoiler: Katein (Christina Wolfe) úmrtní list je uveden spolu s poznámkami o rozsahu jejích zranění. Formulář je však spolu s veškerým písmem v angličtině. Děj filmu se odehrává v Chorvatsku, takže veškeré písmo mělo být v chorvatštině. Je zřejmé, že tvůrci filmu museli záměrně použít dokument psaný v angličtině, aby si ho cílové publikum mohlo přečíst. (Johnny.ARN)
  • Spoiler: V čase 22:30 se na Bethině (Leighton Meester) telefonu zobrazí datum neděle 18. července. Přesto je v čase 43:46 na zprávách, které si Kate (Christina Wolfe) na svém telefonu vyměnila s Robem (Luke Norris), uvedeno datum 23. a 24. července. (Johnny.ARN)
  • Spoiler: Beth (Leighton Meester) odemyká iPhone mrtvé Kate (Christina Wolfe) pomocí Face ID, to ovšem nefunguje na mrtvé a spící lidi, jelikož pro otevření iPhonu tímto způsobem musíte mít otevřené oči. (hansel97)

Reklama

Reklama