Reklama

Reklama

Příšerky Erax

  • USA Erax
Krátkometrážní / Mysteriózní / Rodinný
USA, 2022, 15 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátký strašidelný film, ve kterém z pohádkové knihy vyskočí příšerná stvoření a nadělají pořádnou spoušť u tety Opal a její neteře Niny. (Netflix)

Recenze (3)

Marcos22 odpad!

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní film se silně nesympatickými přehrávajícími postavami, špatnou hudbou a čtyřicet let starými vizuálními efekty. Tenhle kraťas vznikl pouze proto, aby byl příkladem toho, jak filmy opravdu nenatáčet. Světlým momentem snímku je střih kamery v čase 6:09-6:13, to je ale i na půl hvězdičky hvězdičku málo. Gremlins se musí otáčet v hrobě. Kdo přeci jen nalezne odvahu pustit si Příšerky Erax, tak doporučuji zkouknout jen titulkové scény z natáčení, jejichž sestřih by byl sám o sobě daleko zábavnější podívanou. Odpad! ⚰️ (17.02.2022) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krátke, detské soft strašenie, ktoré je už od samotného začiatku postavené na zlých základoch. Príšerné vyhotovenie, jak vizuálne tak aj obsahovo. Osobné hodnotenie: 52% (*) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie krátkometráky na Netflixe nemajú úroveň. Černoška sa bije s nejakou bábikou, ktorá je k tomu ešte zle zahraná. Nechápem vôbec zmysel tohto. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama