Reklama

Reklama

Příšerky Erax

  • USA Erax
Krátkometrážní / Mysteriózní / Rodinný
USA, 2022, 15 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátký strašidelný film, ve kterém z pohádkové knihy vyskočí příšerná stvoření a nadělají pořádnou spoušť u tety Opal a její neteře Niny. (Netflix)

Recenze (3)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krátke, detské soft strašenie, ktoré je už od samotného začiatku postavené na zlých základoch. Príšerné vyhotovenie, jak vizuálne tak aj obsahovo. Osobné hodnotenie: 52% (*) ()

Marcos22 odpad!

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní film se silně nesympatickými přehrávajícími postavami, špatnou hudbou a čtyřicet let starými vizuálními efekty. Tenhle kraťas vznikl pouze proto, aby byl příkladem toho, jak filmy opravdu nenatáčet. Světlým momentem snímku je střih kamery v čase 6:09-6:13, to je ale i na půl hvězdičky hvězdičku málo. Gremlins se musí otáčet v hrobě. Kdo přeci jen nalezne odvahu pustit si Příšerky Erax, tak doporučuji zkouknout jen titulkové scény z natáčení, jejichž sestřih by byl sám o sobě daleko zábavnější podívanou. Odpad! ⚰️ (17.02.2022) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie krátkometráky na Netflixe nemajú úroveň. Černoška sa bije s nejakou bábikou, ktorá je k tomu ešte zle zahraná. Nechápem vôbec zmysel tohto. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama