foto

Lance Gross

  • nar. 8.7.1981 (37 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Phenom
2017 When Love Kills: The Falicia Blakely Story (TV film)
2016 Deuces
2015 Warrior (TV film)
2013 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2012 Last Fall, The
Ocelové magnólie (TV film)
2010 Naše rodinná svatba
2008 Meet the Browns

TV seriály

2019 Star (TV seriál)
When Stars Fall (S03E10)
2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Specimen 234 + PAPR + Outbreak (S03E09)
Bozer + Booze + Back to School (S03E03)
Riley + Airplane (S02E18)
Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
Roots and Wings (S03E08)
Karma (S03E07)
další epizody (9)
2017 Tales (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
MacGyver + MacGyver (S02E23)
Hook (S01E16)
Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
It Ain't Over (S02E04)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Delaware (S03E17)
Dawn's Early Light (S03E16)
další epizody (10)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
The Art of War (S03E07)
This Red Lady from Caribee (S03E06)
další epizody (7)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace