foto

Lance Gross

  • nar. 8.7.1981 (39 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Phenom
2017 When Love Kills: The Falicia Blakely Story (TV film)
2016 Deuces
2015 Warrior (TV film)
2013 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2012 Last Fall, The
Ocelové magnólie (TV film)
2010 Naše rodinná svatba
2008 Meet the Browns

TV seriály

2020 Havaj 5-0 (TV seriál)
Aloha (S10E22)
2019 MacGyver (TV seriál)
Treason + Heartbreak + Gum (S03E21)
Star (TV seriál)
When Stars Fall (S03E10)
2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Specimen 234 + PAPR + Outbreak (S03E09)
Bozer + Booze + Back to School (S03E03)
Riley + Airplane (S02E18)
Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
Roots and Wings (S03E08)
Karma (S03E07)
další epizody (9)
2017 Tales (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
MacGyver + MacGyver (S02E23)
Hook (S01E16)
Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
It Ain't Over (S02E04)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Delaware (S03E17)
Dawn's Early Light (S03E16)
další epizody (10)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
The Art of War (S03E07)
This Red Lady from Caribee (S03E06)
další epizody (7)
Chirurgové (TV seriál)
Bláznivá láska (S11E19)
Cítím, jak se Země pohybuje (S11E15)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
World's Best Dad (E13)
This Wasn't Supposed to Happen (E12)
Best Laid Plans (E11)
další epizody (13)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Swing and a Miss (E04)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 T.I. feat. Keri Hilson - Got Your Back (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky