Reklama

Reklama

Nejhorší spolubydlící - Série 1 (2022) (série)


Maratonec (S01E03)

(epizoda)
  • USA Marathon Man
USA, 2022, 1 h 3 min

Režie:

Domini Hofmann

VOD (1)

Obsahy(1)

Charismatický sportovec Youssef Khater se v několika zemích dopustí podvodu a tahle série intrik pak vyvrcholí brutálními útoky na několik lidí. (Netflix)

Recenze (7)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Američanka Callie je možná milá, ale fakt extrémně naivní, když to řeknu kulantně. To ale nemění nic na tom, že je Yousseff, o kterém tento díl pojednává, vážně ztělesněný zlo. Všude, kde se kdy objevil, dostal šanci žít jinak. Evidentně toho není schopen. Internet je nositelem naší minulosti, spoustě lidí ublížil po mnoha letech kvůli banalitám, kterých se kdysi dopustili, tomuhle zvířeti procházejí v nových působištích i ty nejtěžší zločiny. Nemáte ho právě ve vedlejším pokoji? ()

jethrotull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bol to vychcany hajzel,ale miestami som mu fandil,ked natrafil na tak dementne a sproste obete. Ta Callie je prototyp tupej a sprostej americanky,ktora mu sama vliezla pod nozik. On bol ale tiez tupec,ze si neoveril ci je esta na tomto svete. No a spravodlivost ako vidim funguje ako v Kocurkove. Tie tresty su na smiech. Potom sa nedivim ze je cim dalej viac magorov a hajzlov na svete. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naivní holčina i ještě naivnější Brit, kteří svoji důvěru v lidi odnesli málem životem. A darebák roku vesele podvádí a možná vraždí někde jinde. Nevím, ale jak na koho, ale na mne ten "palestinsky" vypadající Libanonec, nijak zvláště seriózně a sympaticky nezapůsobil. Vlastně spíše naopak, díky jeho původu bych byla opatrná dvojnásob. Byť Ti praví Palestinci byly docela sympaťáci, co asi hnutí Hamás zrovna nepodporují. je haluz, že někde nesedí na doživotí. Ještě je ve hře možnost, že narazil, podvedl někde nějakého většího darebáka, než je on sám a už nějakou dobu kouká na kytky ze spodu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věřím, že Youssef byl opravdu charismatický člověk (i když to z fotek nepoznáme) a dokázal tím hodně lidí utáhnout na vařené nudli. A jak bylo řečeno na konci, jaký by byl náš život, kdybychom žili bez důvěry. Nicméně zpracování tohoto dílu mi přišlo nudné, hodně natahované. SPOILER!! Zkrátka pohádkář Youssef toho napovídal spoustu spoustě lidem, ti uvěřili, pak prozřeli a spojili se. Bohužel Youssef minimálně ve dvou případech nezůstal jen u pohádek. ()

Maysha 

všechny recenze uživatele

Někdo to napsat musí, ale ten Brit a ta Američanka si za to můžou sami. Týpek s sebou nese velké množství peněz, ale nechtějí se mu tahat zpět z Chile do Londýna, tak je nechá u někoho, koho sotva zná. Co kdyby je znovu vložil zpátky na svůj účet? To chlapce nenapadlo? Že se mu za to nechtělo utrácet peníze? No tak hlavně, že má na dvě zpáteční letenky do Chile, aby se mohl osobně zlodějíčka konfrontovat. Ženušce se už od počátku chlapec nezdá, podezřívá ho, ale jde s ním sama za tmy na trip do realitní kanceláře a na zádech nese jeho batoh s penězi. Která realitní kancelář proboha dělá do večera? I kdyby se nějaká našla, tak jít s neznámým člověkem do nějaké zchátralé budovy pozdě večer... To mi fakt hlava nebere. Jen jak jsem slyšela batoh s penězi, poprvé o samotě a za tmy v úplně cizím státě, tak mě okamžitě napadl třeba obchod s orgány nebo s bílým masem. Tahle ta by měla být zbavena svéprávnosti - neumí vnímat nebezpečí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno