Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý voják se s pomocí právě propuštěného bývalého vězně stane bojovníkem podsvětí a oba se postaví proti zločineckému bossovi, zkorumpovaným policistům a nájemným zabijákům. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když nevíš, natočil něco, co frčelo před 30 lety. To si asi řekli tvůrci filmu a natočili něco jako van Dammovo Lví srdce, ale s totálně špatnou akcí, divnou zápletkou a vlastně i špatnou režií. Lákadlo v podání Atkinse se nekoná, jelikož se tam opravdu moc neohřeje. A Grillo, ač ho mám rád, tak si vybírá příšerné projekty přičemž, by mohl mít mnohem na víc. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

"Lights Out" se nemůže rozhodnout, jestli chce být filmem o turnaji bojovníků, nebo o zkorumpovaných policajtech. Mně se víc líbily ty turnajové bojovky, které mi připomínaly Van Dammovo "Lví srdce". Akce byla sestříhaná příliš roztříštěně na to, abych mohl film doporučit. /40%/ ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Posledných 10 rokov je grilovačka s Grillom taká, že sa tešíte na super prepečený steak a nepohrdli by ste od toho hladu ani médium roštenkou, no po príchode s ústnym výrokom sťaby bernardín vám drahí hostitelia oznámia, že ide o grilovačku prudko vegánsku. A nech sa snažíte ako sa snažíte, stále vás ten pocit zo zachraňovania planéty nenasycuje. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená arénovka ve stylu fight club, kde veterán a hledač takových talentů se střetnou a budou se muset potýkat s řadou překážek. Ústřední dvojice mne fakt sedla. Grillo je likvidátor a má skvělou formu na svůj věk, Phifer taky skvěle sekunduje a celkově film nenudí. A občas se tu mihne další známá tvář a to i potěší. Hrozně mne bavily údery z mortal kombat tzv. x-ray kdy vidíte, co daný kopanec nebo úder zlomil, roztříštil atd. Aplikovat to do filmu bylo skvělé zpestření. Celková gradace příběhu mne bavila a bylo jasný, jak to dopadne, ale vůbec mi to nevadilo. Celkově krátká stopáž filmu prospívá. Za mne béčkové překvapení. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný akční film, ze začátku o boji, potom se do toho zamotala zkurumpovaná policie, dluhy a masakrální střílení nakonec. Prostě to celé působilo tak hrozně nepřirozeně.... Adkins zde zahrálo hodně minoritní roli a umřel v ní, taky škoda, Frank Gillo je na role těchto kalibrů už moc starý... Škoda toho filmu, ale nějak moc nezaujal. 50% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Santa Clarite v Kalifornii vo februári 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama