Reklama

Reklama

Hudební návštěva v muzeu: Štefan Margita - Intimity

(koncert)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2022, 50 min

Obsahy(1)

Štefan Margita jako výrazná a respektovaná osobnost světových operních pódií a zároveň zpěvák, který rád překračuje hudební žánry, tentokrát pro svůj nový projekt oslovil mladého skladatele, textaře, zpěváka a producenta Michala Kindla. Ten pro něj složil a otextoval intimní melodické písně, jejichž základním tématem je láska a její různé podoby. Pěvce zároveň sám doprovází na klavír, na violoncello hraje talentovaná hudebnice Iris Moris. V programu komorního koncertu z okouzlujícího interiéru soukromého hudebního muzea zazní také duet „Jaká to nádhera“, který Margitovi příznivci znají z koncertů i nahrávek. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato hudba je pro mě stravitelnější ne opera. Moc pěkné písničky, škoda že jsem nemohl být přímo na koncertě. Štefana Margitu obdivuji pro jeho neuvěřitelné hudební nadání. https://www.ceskatelevize.cz/porady/14588564917-hudebni-navsteva-v-muzeu/22154215058/ ()

5tipes 

všechny recenze uživatele

Příliš dlouhý pořad s celkem hezkými písněmi i vkusným projevem. Margita má už ale své odzpíváno a tak trochu sám místy "paroduje". Po půlhodině ovšem už nic nového program nepřináší. Škoda, že tam nebylo trochu mluvného slova. ()

Benigni 

všechny recenze uživatele

Bez mluveného slova jsou tyto hudební pořady poněkud zdlouhavé, zvlášť když jim chybí atmosféra klasického koncertu. Přesto díky, že je na ČTart něco slušnějšího k vidění. ()

Reklama

Reklama