foto

Štefan Margita

  • nar. 3.8.1956 (61 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Leoš Janáček: Z mrtvého domu (divadelní záznam)
2008 De la maison des morts (divadelní záznam)

Dokumentární

2018 Backstage: Billy Budd (TV film)
2017 Adam Plachetka a jeho hosté (koncert)
Štefan Margita (TV film)
Štefan Margita Gala 60 (koncert)
2016 Bravó, pane dirigente (koncert)
Třeboňská nocturna 2016 (TV film)
2015 Slovensko Advent 2015 (koncert)
2014 Pocta Jarmile Novotné (koncert)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Hany Zagorové (S01E14)
2000 Koncert Karla Gotta (koncert)
Vánoční koncert Hany Zagorové (koncert)
1999 Už dávno nejsem dítě (koncert)
Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
1993 Poklady české hudby - Jakub Jan Ryba (koncert)

TV pořady

2016 Adventní koncerty 2016 (TV pořad)
Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
2013 60 pečetí (TV pořad)
Atlet roku 2013 (TV pořad)
Exkluziv! (TV pořad)
Krampoloviny (TV pořad)
Srdce pro děti 2013 (TV pořad)
2010 TOP STAR Extra (TV pořad)
2009 70 minut s Evou Pilarovou a jejími hosty (TV pořad)
2007 Dobrá rada nad zlato (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2005 Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
2004 Na mušce (TV pořad)
2003 Volenka (TV pořad)
2002 Silvestr 2002 (TV pořad)
2001 Tisíc růží pro Jiřinu (TV pořad)
2000 Hogo Fogo (TV pořad)
Lucie na bílo (TV pořad)
Český slavík - Mattoni 2000 (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Věšák (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Koncert pro betlém (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
Když nemůžu spát (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace