Reklama

Reklama

Kakkó no iinazuke

(seriál)
  • Japonsko Kakkō no Iinazuke (více)
Trailer 1

Epizody(24)

Obsahy(1)

Šestnáctiletý mladík Nagi Umino byl zaměněn po porodu a nyní konečně nastal den, kdy se má sejít se svými biologickými rodiči. Cestou na společnou večeři potkává mladou dívku Eriku Amano, které pomůže z jedné prekérní situace. Dívka se rozhodne, že by jí Nagi mohl pomoct ještě jednou, pokud by se na chvíli vydával za jejího přítele, aby se vyhnula domluvenému sňatku, který si pro ni rodiče připravili. Tak si mladý pár pořídí společnou fotografii z fingovaného rande, kterou dívka pošle rodičům a jejich cesty se rozcházejí. Ovšem ne na dlouho. Když totiž Nagi konečně dorazí na domluvenou večeři, tak zjišťuje, že jeho vlastní rodiče spolu s těmi nevlastními domluvili, že nejlepší pro všechny bude, když se jejich dvě v porodnici prohozené děti vezmou, a tak si je budou moct užívat obě rodiny stejně. Nagiho novou snoubenkou navíc není nikdo jiný než Erika a společná fotka, kterou před chvílí odeslali, jim z této situace příliš nepomáhá… (Jeoffrey)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Na to, že premise celého seriálu o zaměněných dětech působí jak z nějaké podprůměrné mexické telenovely, mě docela překvapilo jak moc komorní a někdy až nudná romance A Couple of Cuckoos je. Zdejší humor u mě občas až balancuje na hranici obyčejné blbosti, mnohé rádoby dramatické momenty jsou budovány formou hloupých omylů, nebo obyčejnými žánrovými klišé. Dokonce jsem ani nedokázal ve zdejší trojici dívek najít alespoň jednu, které bych dokázal nějak silněji fandit a samotný Umino je pro mě docela nezajímavý, takový neslaný, nemastný. Nejhůř na mě nakonec působil jeho vztah s nevlastní sestrou, který se mi seriál snaží někdy až příliš na sílu prezentovat jako jeden z možných řešení celého toho romantického mnohoúhelníku, ale já tomu prostě nějak nevěřím a Sači mi přijde spíš jako otravný přívěšek než jako jedna z romantických možností. U zbylých dvou slečen už je to o trošku lepší, je tu alespoň vidět troška nějaké té chemie a chápu, na čem se tu snaží autoři stavět, ale zase nemůžu říct, že by mě to nějak extra bavilo anebo si to užíval. Animačně je to povedené i hudba je slyšet a snaží se o budování alespoň nějakého dojmu. Je tu i pár silnějších momentů, které ale nejsou natolik významné, aby se mnou nějak otřásly a vzbudily nějaký větší zájem. Takže tohle celé pro mě bylo takové klasické průtokové anime, které jsem sice dokoukal, ale nic moc jsem si z něj neodnesl, za pár dní na něj dost možná zapomenu a jestli bych se chtěl dívat na případné další pokračování bych si musel docela dlouze rozmýšlet. 4,5/10 ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tenhle počin bych atmosférou trochu řadil do oblasti anime "Gotoubun no Hanayome" a "Bokutachi Wa Benkyou Ga Dekinai". Nejvíce je to takový slabší odvar prvně zmiňovaného anime. Je tu hlavní hrdina, který je fixován na učení a všechno ostatní jde mimo něj a je "pomalejší" ohledně socializování, vztahů a opačného pohlaví. Dále pak je tu tajemství z minulosti, které se vždy trochu nakousne a není pořádně vysvětleno a pak zamotané vztahy romantického mnohoúhelníku. Upřímně mě velice překvapil první díl, který hlavního hrdinu vykreslil v opravdu dobrém světle, kdy ale pak následující díly tenhle obrázek roztříštily. Zároveň také první díl nastínil určité romantické drama trochu vážnějšího charakteru, ale pak se to změnilo v typickou japonskou romantickou komedii. Kdyby se autoři spíše drželi onoho dramatického prvku, udělali by z tohohle mnohem lepší dílo než typický počin pásové výroby. Ale není to jen negativní, kdy to stojí za zhlédnutí, když člověk nemá co sledovat a pak také je tu pár opravdu zajímavých momentů, kdy je člověk v úžasu nad vykreslením situace nebo vtipností. Po animační stránce je to celkem dobré a po hudební je to trošku slabší. ()

Reklama

Reklama

Reklama