Reklama

Reklama

The Outwaters

  • Velká Británie The Outwaters
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři cestovatelé se při kempování v odlehlé části Mohavské pouště setkávají s hrozivými jevy. (JasonCZ)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (32)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Drbnuté Topky nezaháľali: "Takú hrôzu ešte nezažili: Ľudia kvôli novému hororu utekajú z kinosál ... Majú z neho nočné mory!". Nuž, bohužiaľ, ako to už chodí, pravda je taká, že okrem posledných desiatich minút, je tento absolútne nezáživný "F.F.", totálnou stratou času. "Seppuka" na úplný záver snaživá, o tom potom, všetko ostatné sú ale sračky, rozťahané do nevedno prečo, sto desiatich minút. Nemá to dej, nemá to príbeh, nemá to rozuzlenie, nemá to postavy, nemá to atmosféru, nedokáže to plnohodnotne vystrašiť. Byť to kraťas, na úrovni 20-25 minút max, človek by bol aspoň sčasti uspokojený. Nuž ale takto .. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Strašne nerád dávam filmu odpad a i keď tato nezáživná sračka si ho určite zaslúži, dám mu aspoň slabú 1*.  Päťdesiat minút sa tu vobec nič nedialo a potom to isté , len tá ďalšia hodina bola ešte aj v úplnej tme a vidieť, len občasnú krv čí počuť stále nejaké vreskoty. Neviem nič o príbehu, obsahovo je prázdny, herecky to komentovať ani nemusím a i keď je to FF projekt, mal by mat už nejakú úroveň, ale réžii chýba  akákoľvek snaha niečím zaujať a tobôž niečím prekvapiť. Ale rozmýšľam, že pri takýchto hovadinkách si nájdem nejakú inú činnosť, budem písať scenáre, určite keď vidím tento skvost, nič tým nepokazím. Byť na to v kine, tak tri dni si búcham hlavu o obrubník, že som za tie peniaze mohol radšej kúpiť cibuľu. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Prvních 35 minut je extrémně, ale FAKT extrémně nudných/nezáživných (takže i kdyby po tom přišlo už cokoli, tomu filmu bych to neodpustil), načež po této přepálené expozici následuje pár minut, kdy se tam konečně děje něco zneklidňujícího/strašidelného, ale člověk pořád neví, co si o tom myslet, a někdy od 51. minuty (tedy od části filmu označené jako "CARD 3") se to zvrhne v nesnesitelný audiovizuální bordel, kdy jsem na ten film začínal být čím dál víc nasraný, jak na sebe kupí tu hromadu neidentifikovatelných záběrů/zvuků a nechává mě tápat, co vlastně sleduji, aby to nakonec celé vyústilo v směšně nechutný závěr jako facka za to, že to člověk vydržel do konce. Pro found footage horory jsem měl vždy slabost, ale tento mi přišel vyloženě jako nefér tortura na divákovi a naprostá ztráta času. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmu odcházely někteří lidi zděšení nedaly to a někteří tam i brečely  realita je to sračka https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/the-outwaters-horor-zahada-blair-witch-zvracejici-divaci.A230303_105143_filmvideo_jgo . Na začátku někdo zavolá na tísňovou linku operátorka se jich ptá co potřebují neslyšíme nic jen zvuky jako by si ho tam někdo honil (možná to i dělá nevíme) pak máme fotky 4 lidí co se tam ztratily (2 muži 2 ženy)  s tím, že všichni  naposledy byly vidění ten a ten den a pak máme zjištění, že se našly 3 kamerové záznamy, které si nyní pustíme. Tak, že 4 lidi jdou do mohavské pouště točit nějaký retro film nebo co to mělo být zhruba tak 50 minut se nic neděje pak začne na obloze jako by něco vybuchovat a jednou natočí někoho/něco se sekyrkou následně máme záběr jak jeden z nich najde jednu ženskou zkrvavenou pak odejde a ze 4 lidí všichni kromě něho umřou (jak na co nevíme). Pak chodí po poušti střídavě v noci a střídavě přes den v noci objeví toho se sekyrkou co mu nic neudělá ačkoliv před tím asi všechny 3 zabil jak nic (proč nevíme) a přes den objeví nějaké větší červy.  Pak začne zvracet krev a zavolá své matce , že se s ní loučí (když měl signál proč nezavolal už tehdy tísňovou linku nevíme a nezjistíme) pak se nějakým způsobem dostane v minulosti před scénu kdy přicházely do té pouště (nevysvětleno) pak se dostane ke své matce (nevysvětleno) pak je v letadle (asi v tom co jich tam dovezlo nevysvětleno) pak objeví nějakého umírajícího tvora a ty červy ho začnou omotávat pak jedna z těch mrtvých ukazuje prsa smůla bohužel je to ta tlustá (proč nevíme)  pak se objeví světýlka pak objeví cedulu kde je napsané, že to je zakázaná oblast a oni tam asi byli (proto se jim to asi stalo) a pak objeví 3 hlavy napíchnuté na tyčkách (první zajímavá scéna)  . Na konci si uřízne penis a vytáhne z těla vnitřnosti (druhá zajímavá scéna)  a vydá se vstříc poušti. 0 procent ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Atmosferická psychotrona zvukovo vizuálna krvavá miestami až zvrátená vnemová brutalita,ktorá šokuje,diváka doslova  surovo mrazí a nedáva mu šancu brať čo vidí ide skôr o klip ktorý vnímate až katakonicky čisto a neprebudí vás z traumy hrôzy,naberá intuitívnu šialenosť a vy sa stále nemáte kde prebudiť klinicky zomriete vystriknuto povstanete a až po titulkách vo vás zostane chvílu ticho a podvedome sa ulaví,no dentálnú hygienu by som si robil klasickou kefkou,akýkolvek hlasnejší zvuk svami ešte zatrase!Pochopia určite všetci levelovanejší hororový diváci nehladajúci logiku dej to sa nevyžaduje ale vnímajúc strach a umenie ho vyvolat,lebo toto je masterpiece! ()

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Bridgewater (New Jersey, USA), Los Angeles, Claremont, Death Valley a Mohavskej púšti (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Během natáčení se na herce a štáb vrhly včely. Část incidentu zůstala ve filmu zachována. (JasonCZ)
  • Jako součást marketingu byl vytvořen realistický blog na sociální síti Tumblr zvaný „AliveintheDark“. (mikki089)

Reklama

Reklama