Reklama

Reklama

The Kardashians

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina, kterou znáte a milujete, přichází se zbrusu novým seriálem, který vám umožní nahlédnout do jejich života. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie se vracejí před kamery, aby odhalily pravdu, která se skrývá za titulky novin. Od intenzivního tlaku při vedení miliardových podniků až po veselé radosti při hraní a vysazování do školy, tento seriál přináší divákům strhujícím způsobem upřímný příběh o lásce a životě v záři reflektorů. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem od toho přesně to, co jsem očekávala, takže super. Vypla jsem hlavu a pobavila se. Nejvíce mě tedy pobavila Kourtney s Travisem a jejich očista vajíček a spermatu. ()

phamphi 

všechny recenze uživatele

Humans of late capitalism. Geniální věc na výplach mozku po náročném týdnu ;) Samozřejmě, intelektuálně je to v podstatě demence, ale řemeslně je to výborně zvládnutá reality show o jedné rodině, která je dost.. - jak by řekl můj kamarád pták - kuku. Dobrý title první epizody: *** Burn Them All to the F*cking Ground *** ()

dragonfire 

všechny recenze uživatele

To je něco mezi odpadem a již zmíněným "výplachem mozku", až je to vlastně docela přijatelný. To drama nikdy neomrzí. Pokud jste pracující člověk, tak toto opravdu oceníte jen tak na relax. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Jen v Americe a v dnešním naprosto poťapaném svět, může hejno oplatikovaných slepic, vydělat miliardy dolarů na blbosti puberťáků a otylých hospodyněk, které si koupí každou kravinu, co ty káči propagují. ()

Související novinky

Predátor: Kořist je streamingovým hitem

Predátor: Kořist je streamingovým hitem

10.08.2022

Před pěti dny na americké streamovací službě Hulu, v latinské Americe na Star+ a ve zbytku světa na Disney+ odstartovalo dlouho očekávané akční sci-fi od 20th Century Studios v režii Dana… (více)

Reklama

Reklama