foto

Kylie Jenner

  • nar. 10.8.1997 (20 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky

TV pořady

2017 E! Seznamte se s Kardashians (TV pořad)
Život Kylie (TV pořad)
2015 2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Jak jsem se stal ženou (TV pořad)
2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
Deal with It (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
Khloe a Lamar (TV pořad)
Kruťárny (TV pořad)
The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Kourtney a Khloe dobývají Miami (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Držte krok s Kardashians (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Thirty Seconds To Mars - Walk On Water (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace