Reklama

Reklama

Mick Jagger, rockový rytíř

  • Velká Británie Mick Jagger: A Knight to Remember (více)
Velká Británie, 2019, 59 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšný hudebník, herec, filmový producent, byznysmen, ale především nezastavitelný frontman kapely The Rolling Stones... Mick Jagger si za šest desetiletí působení v hudebním průmyslu vybudoval pozici jednoho z nejcharismatičtějších frontmanů všech dob. Nezaměnitelný hlas, legendární písně, ale i typické taneční kreace britského rockera si užívají fanoušci po celém světě. Režisér Matt Salmon dokázal ve svém dokumentu zachytit cestu Jaggera od mladého rebela přes rockovou hvězdu první velikosti až k rytířskému titulu, který mu v roce 2003 předal princ z Walesu. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Moc hluboko do duše tohoto hlasu generace a producenta dokumentárních filmu dokument nepronikl, ale je tu dost archivních záběrů. Zklamalo mi, že tento rebel nedávno kvůli strachu z amerických feministek stáhl z koncertů nekorektní slavnou písničku ze 70. let. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument mě příliš nevtáhl do děje. Ani zdaleka ne tolik, jako dokument o Billu Wymanovi, nebo autobiografická kniha od Keitha Richardse. Jako by Mickův život byl skoro nuda. Což tedy nepochybně nebyl. Ale myslím si, že je to hodně dáno i Mickovým pozérstvím. Jemu se zkrátka pod kůži jen tak někdo nedostane, natožpak divák nějakého podobného dokumentu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přitažlivý Mick Jagger 1)  se mi líbil v 60. létech, kdy jsem si z tvorby Rolling Stones ještě mohl vybírat pro mě zajímavé songy. Jako rocker či dokonce popový zpěvák už mě neoslovoval._____ 2)  Zajímavost snímku vidím spíš v archivním záběrech, než v čemkoli jiném. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama