Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 8 (1992) (série)


Zabiják (S08E01)

(epizoda)
  • Velká Británie The Hit Man

Obsahy(1)

Inspektor Taggart a seržant Jardine vyšetřují vraždu majitele sítě hotelů Tommyho Catta, jenž byl při letu svým soukromým letadlem omámen meskalinem. Právě se vracel z rybářského výletu, který trávil se svými obchodními partnery Davidem Laingem a Malcolmem Steenem. Jeho dědičkami jsou dcera Ailsa a novomanželka Mary, která udržuje poměr s hotelovým účetním Macnallym. Ve hře je také Tommyho bratr a Taggartův spolužák Jimmy Catto. Ten byl nedávno propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za nájemné vraždy. Ve chvíli, kdy se objeví další mrtvý, vše nasvědčuje tomu, že se Jimmy rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další záležitost 3x50 minut, ale tentokrát bohužel dost slabá. Moc se tam toho neděje, zápletka není nikterak atraktivní, moc to neutíká. I když herci a všechno to okolo je tradičně výborné, tohle je jeden z nejslabších dílů vůbec, z těch dosavadních dost možná nejslabší. 55 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl rozdělený na 3 části. Taggartuv kámoš z dětství vyleze z lapáku a začne se motat kolem vražd. Kdyby to zkrátili na hodinku, byl by to celkem slušný díl, takhle jen za 50% ()

Reklama

Reklama