Reklama

Reklama

Old Fashioned Cupcake

(seriál)
  • Japonsko オールドファッションカップケーキ

Epizody(5)

Obsahy(1)

Nozue-san (Kóhei Takeda) nemá ve svém životě nic, co by jej naplňovalo. Jeho každodenní rutina se skládá ze spánku a práce. Tento fakt nelibě nese jeho podřízený Togawa (Tacunari Kimura), který chce, aby si jeho šéf život užíval a byl spokojený. Navrhne mu proto vyzkoušet činnosti mimo jeho obvyklý rádius a první věcí je návštěva palačinkárny. (Lex.San)

(více)

Recenze (4)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Uff ... tak to byla jízda, japonská jízda! Malé, milé, jemné, lehké, příběh jednoduchý a nikam neodbíhal, vytříbené, oba herci (36 a 28 let) to zahráli krásně. Naprostá spokojenost 1010109 ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od toho, že se mi nelíbily ty hry a BL stereotyp, že se nejedná o gaye, tak ten strach z mylného odhadu sexuální orientace a opatrné sbližování v ještě stále konzervativním prostředí byly velmi výstižné. Uhánění staršího mladším přímo roztomilé (jako že obráceně by asi nebylo). A taky mám rád sladké. Ale takhle přeplácané bych už nejedl. // 60% ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

- "Where should we go tomorrow?" - "Anywhere, as long as you're there." ... nádherná love story, u které jsem umírala hlady. láska asi vážně prochází žaludkem.. ♡ ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná, která na to vůbec nevypadá, ale hned od prvního dílu je divákovi jasné, že tohle je úplně jiná liga. Na malém prostoru s minimem herců a vlastně i děje vznikl takový příběh, který s přehledem převálcoval letošní mnou zatím viděné BL seriály. Všechno to stálo jen na dvou hlavních protagonistech a ono to úplně stačilo – silné 4* (9/10) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama