Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlí jókai ukradnou tři nebezpečné věci. Júsuke se snaží ovládnout svoje nové schopnosti. Děti v parku se bezvládně zhroutí k zemi. (Netflix)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda nebyla špatná, ale do lepšího hodnocení se mi u ní tak úplně nechtělo. Musel jsem ale lehce navýšit hodnocení u pilotního dílu, protože jsem se u něj bavil přece jen o něco víc. Měl jsem pocit, že šlo tentokrát o komiksovější záležitost, a možná právě proto mi tolik nesedla, jenže to je čistě problém mého vnitřního schizofrenika, který si sedne k seriálu natočeného podle komiksu, a pak si stěžuje, že to vypadalo až příliš jako komiks. Asi se ve mně holt skrývá malý Trautenberg (kyselo je moc kyselý a bramborák je moc bramborovej). Hravý svět japonských jókai mě každopádně baví víc než už poněkud ohraná parta evropských démonů se Světlonošem v čele. / Poučení: Dospělý muž hladově okukující dětské hřiště s pulsující koulí v ruce není hrozbou jen pro japonské děti. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže konečně to tady máme. Ten správný rozjezd s tou správnou akční jízdou. Jenom...bohužel to byla akční jízda v tom špatným směru jízdy. Prostě moc rychle sfouknutý. Dobře, ale rychle :( ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama