Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Júsuke má za úkol získat zpátky poslední nebezpečnou věc, a tak pronikne do domu, ve kterém je schovaná. Později mu Koenma zařídí tréninky se zkušenou mentorkou. (Netflix)

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme v polovině. Není divný tohle psát u třetího dílu? Ale...jsme v polovině a je čas zvolnit. A to společně s mou nejoblíbenější pasáží snad úplně všude. Je čas na trénink! A potom do akce. Super! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když to vezmu kolem a kolem seriál vlastně téměř přesně naplňuje má očekávání. Téměř. Na rozdíl od úvodní epizody mi v obou následujících dílech chybělo jakési neurčité něco, pro které bych mohl přidat na hodnocení. Zatím tedy každopádně platí, že se japonským tvůrcům daří bojová choreografie, neuráží mě ani použitá CGI, seriál má moc pěkný vizuál a na rozdíl od Korejců jsou pro mě Japonci mnohem lépe rozlišitelní. Pokud se tvůrcům podařilo oba zbývající díly ještě trochu vytunit, rád tu čtvrtou pěticípou přihodím. / Poučení: Někteří jókai se chovají až překvapivě lidsky a někteří lidé jsou až příliš jókai. Tak jako v reálném životě. ()

Reklama

Reklama