Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jocelyn plánuje své nadcházející turné a přebírá kontrolu nad svým vztahem s Tedrosem. (HBO Max)

Recenze (10)

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomto díle už nechápu absolutně nic.. nesmyslné chování postav, nekonzistentní děj a přetáčky, které tuhle minisérii poslaly ke dnu ještě dřív, než měly. Těžko hledat nějaká pozitiva u minisérie, které nevěřili ani sami tvůrci.. pochválit lze snad jen skvělou práci s kamerou, pěkný vizuál a několik songů, které hezky dokreslovaly jednoltivé scény. I přesto, že mám Abela fakt rád, musím uznat, že tohle byl jeden velkej přešlap a dle reakcí veřejnosti i jasný náznak toho, že si v Hollywoodu škrt poprvé a naposled. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff a máme to za sebou. A je sakra dobře, že šlo jen o pět epizod. Hodně bradavek, hodně luxusu, hodně svérázného vizuálu i hudebního mixu, ale také rozpačitého uchopení. Zatímco s Euforií se scenárista a režisér Sam Levinson vytáhnul, tady to vypadalo, že mnohé nechal na podlaze střižny a jeden den řekl hercům skrze uchopení svých postav to a druhý den zase tamto. Jejich charakterový vývoj je minimálně zvláštní, přes jejich počet mi byly tak nějak šumák, upřímně jsem pětku úplně nepochopil. Jocelyn se po čtyři epizody dávala dohromady (nejasný vztah k mrtvé matce, pochybnosti o sobě samé, strach z autorit, vrtkavost vztahů k vlastnímu týmu…), aby se v té páté vytáhla coby solidní manipulátorka a vypočítavá potvora. Všechny ty (asi) záludně inteligentní myšlenky o zlém a chladném showbyznysu šly evidentně mimo mě. Po první epizodě jsem čekal něco jiného. ()

Reklama

Mackoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to jako opojný rande s nádhernou divou v neznámém nočním městě plném neonů a podmanivé hudby linoucí se z undergroundových klubů. Celovečerní jízda na extázi, kdy je všechno skvělý a euforizující, završená vášnivou nocí s tajemnou neznámou a najednou je tu ráno, bolehlav, hluk probouzejícího se města, řezavé světlo, rozházená postel a chybějící peněženka… dívka je pryč i se svým včerejším závojem smyslnosti a opojnosti - byla to obyčejná holka z ulice a další proflámovaná noc, ze které jsme si toho krom mlhavých vzpomínek na něco krásného zas tak moc neodnesli. ()

Sukdolakus7 

všechny recenze uživatele

Nalijme si čistého vína a nasypme si čistou lajnu. Laťka nebyla příliš vysoko už od první epizody. Sledování této mini série pro mě bylo místy až utrpení. I přes to jsem si ale Idola v mnoha ohledech opravdu užil, a to především díky audiovizuální stránce - Sam Levinson a The Weeknd na první pohled zní jako dokonalá kombinace. S trochou sebezapření tak musím přiznat, že jsem si postupem času v tomto seriálu našel i určité zalíbení. "Velkolepé" finále mě ale velmi rychle postavilo nohama zpátky na zem. Pomyslná laťka se propadla do hlubin Mariánského příkopu. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Utrpenie ukončené, asi najhorší diel zo všetkých. Celá časť pôsobí, akoby ste sledovali hodinový výsek z dvojhodinového filmu, pričom tú ďalšiu hodinu vám niekto vystrihal úplne náhodne, pár scén tu, pár tam, presne tak, aby vám vždy ušiel kontext.⚪O charakterových vývinoch tu nemožno hovoriť, pretože všetko sa deje úplne náhodne, postava, čo sa štyri časti nevedela dať dokopy a bola labilná je vo finále manipulátorka a vypočítavá mrcha, chlap, čo mal byť veľký hajzel a vedúci sekty sa mení na ustráchaného nasávajúceho mimoňa, čo na seba nechá kričať kadekoho a pasívne to prijíma zo strachom v očiach, akoby zabudol, že diel dozadu ešte bil ľudí a dával im elektrošoky. Nonsens.⚪Seriál nebol schopní uveriteľne predať divákovi ani tie základné myšlienky, ktoré chcel, typu, že showbiznis je zlé miesto a manažéri sú chladní ľudia, ktorí si idú len za svojím a osudy ľudí sú im ukradnuté. Tento diel pôsobí vyslovene ako zlepenec scén, ktoré sa ako-tak dali prilepiť k sebe bez toho, aby sa muselo veľa pretáčať. Ako taký drahý horúčkový sen, pri ktorom chcete, aby sa čo najrýchlejšie skončil.⚪Tak hlavne, že ani v tomto dieli sa nevynechala snaha samoúčelnej sexualizácie hlavnej postavy skrz pofidérne oblečenie či tance. A Weeknd a jeho ,,herectvo...." Ak si chlapec myslel, že tento seriál ho posunie do radov etablovaných hercov, tak sa prepočítal, i keď, ak by mal trošku sebareflexie a pozrel si po sebe zábery, ktoré natočil, nemohol by si to myslieť nikdy.⚪Hrôza, pri ktorej záver (predpokladám, že nakrúcaný na jeho reálnom koncerte) na vypredanom štadióne pôsobí ako narcistické vyťahovanie sa pred spodinou, lebo ,,on vypredá štadióny." Áno, určite, to mu nik neberie, ale nie svojím herectvom. Snáď tento prepadák poslúži ako memento mori, že by sa mal každý držať toho, čo mu ide najlepšie a nefušovať tam, kde tápe.⚪ ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama