foto

Steve Zissis

  • nar. 17.12.1975 (43 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Všechno nejhorší 2
2018 Hlavní kandidát
2017 Hráčské doupě
2016 Another Evil
2013 Milo
Ona
2012 Pětadvacetiboj
2011 Jeff, který žije s mámou
2010 Cyrus
2009 Prototype
The Overbrook Brothers
2008 Pytel na palici
2005 Intervention, The

TV seriály

2019 Single Parents (TV seriál)
A Cash-Grab Cooked Up By the Crepe Paper Industry (E15)
2018 Single Parents (TV seriál)
Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist (E13)
Ronald Reagan's White House Collectible Pen (E09)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Pilot (E01)
I'm Sorry (TV seriál)
Weekend Alone (S01E09)
Butt Bumpers (S01E08)
Too Slow (S01E06)
další epizody (4)
2016 Roadies (TV seriál)
The Corporate Gig (E09)
Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E01)
Počtyřech (TV seriál)
For the Kids (S02E08)
The Sand Situation (S02E07)
Geri-ina (S02E06)
další epizody (8)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Odloučení (S01E08)
Párty (S01E07)
Duše v řetězech (S01E06)
další epizody (8)
2014 Trophy Wife (TV seriál)
The Wedding: Part One (E16)
2013 Arrested Development (TV seriál)
A New Start (S04E05)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
You Don't Know What You've Got Til It's Gone (S06E04)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Woman of the Year (S02E17)
2009 Liga snů (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Reporter (S01E03)
2008 Kancl (TV seriál)
Customer Survey (S05E06)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Počtyřech (TV seriál)
Everybody Is Grownups (S02E02)
Hotels (S02E01)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Odloučení (S01E08)
Párty (S01E07)
Duše v řetězech (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace