Reklama

Reklama

Blondýna, Kutil a Zabiják

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2022, 26 min

Obsahy(1)

V žádném případě nezkoušejte ani neopakujte věci, které uvidíte v tomto pořadu! Organizátoři tohoto soutěžního klání mají lékařskou diagnózu na hranici duševní poruchy! Každý týden se parta čtyř soutěžících pokusí porazit tajemnou blondýnu oblečenou v závodní kombinéze. Nikdo nikdy neviděl její obličej a neustále s sebou nosí kufřík s padesáti tisíci korun. Ten, kdo ji udolá v krvavém souboji na závodním okruhu, od ní kufřík s penězi okamžitě dostane. Nejdřív ale musí soutěžící projít vyřazovacím sítem, o což se postarají kutil se zabijákem! Pro účastníky připravili šílené disciplíny, které svět neviděl. Chtěli byste snad řídit osobní vůz s manuální převodovkou v potápěčském oblečení i s ploutvemi? Chtěli byste snad bojovat na motorkách s dřevci jako středověcí rytíři? Uměli byste doručit jídlo v restauraci na stůl bagrem? Tohle všechno, a ještě mnohem víc, musí čtveřice podstoupit, aby měla šanci se utkat s blondýnou. Toho, kdo si bude vyskakovat, čeká střetnutí se Zabijákem, který disponuje černým páskem v karate. Blondýna, kutil a zabiják je šílená, rychlá a tak trochu nekorektní show! (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (5)

Sigi-ACS odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ma byt zabava? Na tenhle typ poradu aby to vypadalo, to chce pustit chlup, jenze klasicky Prima to toci za 5,50. Cele to korunuje radobyvtipny komentar, ztrata casu. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

"V žádném případě nezkoušejte ani neopakujte věci, které uvidíte v tomto pořadu!" Nebudeme. A v žádném případě už na to taky nebudeme koukat, protože je to ztráta času. A místo toho můžeme dělat úplně jiný věci ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama