Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jacobovi zemřel před čtyřmi lety bratr za podivných okolností. Jelikož byl ale Jacob jediným svědkem celé události, policie to uzavřela jako nehodu. Když se poprvé od incidentu vrátí domů, zjišťuje, že bratrovu smrt viděl ještě někdo další, kdo rozehraje nebezpečnou hru... (TV Prima)

Recenze (5)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

scénář průměr ,celkem dobrá kamera ale režie a práce herců ,hlavně těch mladších,jedna tragedie.A závěr filmu = alá dobro zvítězilo nad zlem po holywúdsku.Dala jsem nejdřív odpad ale kvůli poměrně slušné kameře dám jeden bod. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film s patetickými hereckými výkonmi, úroveň až hystérie, najmä u ženského osadenstva, nevhodné teatrálne pózy, celkovo nedôveryhodné. Aspoň pokus urobiť z filmu záhadnú detektívku to zachránil od odpadu, ale to prevedenie fakt na 95% amatérske. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Film s dobrou vražednou zápletkou, u které si celou dobu říkáte jak to opravdu bylo a jestli je hlavní postava Jacoba skvělej a vychcanej lhář nebo oběť. Konec trochu překvapil, ale určitě nezklamal. Takovéhle filmy mám rád a nic bych mu nevytknul. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama