Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nově nalezená sláva vnáší Elizabeth do života i nové výzvy. Mad pokračuje ve své pátrací misi. Dochází k vyhrocení sporu ohledně stavby dálnice. (Apple TV+)

Recenze (2)

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase sem museli nacpat buzíka? Jak píše Matrix, v knize možná je, ale je to prostě moc okaté. Každopádně nenásilný protest, byl po zásluze potrestán a stejně by se k němu mělo přistupovat i v dnešní době - pendrekem po hubě, příště si rozmyslíš sedět na silnici. Příběh se díky této odbočce moc neposunul, tak doufám že to příště doženeme... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Této epizodě velmi škodí odklon od příběhu Elizabeth směrem k poukazování na útlak černochů a popravdě i zakomponování tyranie páchané na homosexuálním bratrovi, je na můj vkus taky dost okatou snahou o úlitbu hyperkorektníkům. Knihu jsem nečetl, ale vyšla v roce 2022 takže je možné, že už i ona obsahovala tyto "povinné" pasáže. Přitom by to byl tak skvělý seriál, kdyby pojednával hlavně o skvělé postavě Beth a nebyl prodchnut snahou o zastoupení menšin. Brie je tady pořád výborná a zdatně jí sekunduje děvčátko v roli její dcery...ale jejich čas je ohlodán a jejich příběh zneužit... . ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama