foto

Lee Eisenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Good Boys
2016 Gorgeous Morons (TV film)
2014 Zdravím, dámy! (TV film)
2013 Pulling (TV film)
2011 Stephen Merchant: Hello Ladies... Live!
Zkažená úča
2009 Rok jedna
2001 Flush

TV seriály

2020 Little America (TV seriál)
2014 Trophy Wife (TV seriál)
Mother's Day (E22)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Drive (E08)
Pool Party (E05)
The Dinner (E04)
další epizody (6)
2010 Kancl (TV seriál)
The Cover-Up (S06E24)
2009 Kancl (TV seriál)
Scott's Tots (S06E12)
The Lover (S06E07)
New Boss (S05E18)
2008 Kancl (TV seriál)
The Surplus (S05E09)
Weight Loss (S05E01)
Pracovní veletrh (S04E13)
další epizody (4)
2007 Kancl (TV seriál)
Ženská práva (S03E21)
Dwightovo vítězství (S03E13)
Cesťák (S03E12)
2006 Kancl (TV seriál)
Konference (S03E02)
Michael má narozeniny (S02E19)
Tajnosti (S02E13)
2005 Kancl (TV seriál)
Souboj (S02E06)
2001 Utrpení ženatého muže (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zkažená úča
2009 Rok jedna

TV seriály

2011 Kancl (TV seriál)
Threat Level Midnight (S07E16)
2009 Kancl (TV seriál)
Cafe Disco (S05E25)
2008 Kancl (TV seriál)
Frame Toby (S05E08)
Sbohem, Toby (S04E14)
2006 Kancl (TV seriál)
Na svatého Valentýna (S02E16)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Kancl (TV seriál)
The Lover (S06E07)
Michael Scott Paper Company (S05E21)
2008 The Office: The Outburst (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Drive (E08)
The Wedding (E07)
Long Beach (E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2004 Tavis Smiley (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky