Reklama

Reklama

Legiones

  • angličtina Legions
Trailer 1

Obsahy(1)

Síly zla se snášejí na Argentinu. Největší naděje lidstva, kdysi legendární šaman, je zavřen do blázince, odkud musí uprchnout, když se boj proti démonickému vzkříšení stane osobním. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (10)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bože to byla sračka. Argentinské Horory, mám rád a vždy od nich čekám něco víc, ale tohle teda řadím mezi to nejhorší, co jsem z této jihoamerické země zatím viděl. Komedie to byla hlavně co se týkalo efektů, ty byly místy opravdu katastrofální a spíš se mi chtělo brečet, než smát. Příběh o šamanovi, byl extrémně nudný, postavy těžce nesympatické, no blázinec a to doslova. Ztráta času, Na hranici odpadu, nedalo se to pomalu ani dokoukat. Hvězda alespoň za tu roztrhlou hubu v závěru. (9. hodnocení, 1. komentář) ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Pokaždé když zhlédnu skvost jako je tento tak proklínám svůj seznam chci vidět. Nepamatuju si kdy a proč jsem tam Legiones zařadil, ale sledovat to bylo nevtipné a nehororové utrpení. 5% --- 1/10 IMDb ()

Reklama

JerryMalfoy97 

všechny recenze uživatele

Tak tady mi přišlo, že režisér filmu vůbec nevěděl co chce vlastně točit. Začátek filmu vybízel k poměrně solidní zápletce, kterou ovšem asi během 10 - 15 minut zahodil do hajzliku a spláchl. Dál se film střídavě potácel mezi žánry, jen ne hororem. A když už tam nějaká ta potvora byla tak pouze na okamžik. Ale musím uznat, že masky celkově byly povedené, což je tak vše. Posledních pár minut jakz takž šlo, ale jinak se tomu raději vyhnout. 30% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Co je tohle za nepodařenou fanfikci proboha? Tak, že chlápek je šaman/vymítač ďábla jeho žena je těhotná porodí dceru o tu dceru má zájem nějaký démon tak chlápek jde za nějakou šamankou a získá pro dceru náramek co ji chrání . Než se vrátí démon mu zabije ženu tak pak žije kdesi v džungli té holce ten démon ukradne ten náramek otec se s ní stěhuje do města otec pokračuje v práci a jednou při vymítání zabije pacientku skončí na psychiatrii kde točí o jeho životě divadelní hru. Blíží se krvavý úplněk a ten démon chce opět jeho dceru co si změnila příjmení tak, že otec zdrhne z té léčebny a hledá toho démona . Jelikož tam moc postav není tak zjistíte hned kdopak ten démon je ani práci schovat ho nějak si s ním nedaly. Tak ten démon ji unese a chce ji obětovat zařídí i tomu otci chycení policií  a odvezení zpět na psychiatrii  kde ho hlídá jeden démonův kamarád (nevím jak to teda udělal) nějaká ženská vypije lahvičku jakési vody a změní se na démona jde za démonovým kamarádem a urve mu hlavu pak otci pomůže utéct. Dcera uteče a otec démona zabije vše. Ačkoliv ten popis zní zajímavě nenechte se nalákat 3/4 filmu je na psychiatrii kde se nic neděje za horor bych to ani moc neopovažoval jelikož hororové scény jsou tak tam možná tři gore scéna je tam jedna a ještě bez krve pokud se nepletu a komedie ke konci je to hodně nechtěná nebo chtěná ví bůh. Jsou zde nechutní a nepříjemní herci ta dcera vypadá tak na 50 roků a proč se to jmenuje legie je mě záhadou  . 5 procent za vzhled démona co vypadá jak vlkodlak křížený s opicí s červenýma očima pouze pro masochisty . ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Buenos Aires a provincii Misiones v Argentíne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama