Reklama

Reklama

Rozbouřená Země

(seriál)
  • USA Earthstorm
Trailer
USA, 2022, 3 h 1 min (Minutáž: 42–49 min)

Režie:

Tim Lambert

Hrají:

Mimi Ndiweni (vypravěč)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Sopky, tornáda, hurikány nebo zemětřesení očima lovců bouřek, záchranářů, policistů, hasičů i lidí, kteří řádění živlů přežili. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

JBMAVERICK 

všechny recenze uživatele

Další z dokumentárních seriálu, kterých Netflix vyprodukuje neskutečný množství a úplně o všem. Bohužel na úkor kvality. Snaží se za každou cenu zaujmout a místo zajímavých informací a záběrů nacpe seriál srdceryvnými rozhovory s přeživšími (které nic neříkají) a záběry z mobilů (které nic neukazují). Škoda. Přírodní katastrofy jako takové jsou extrémě zajímavé téma. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto sérii stavil Netflix všetko na to, že za všetky vetry, vrátane asi aj tých hrachových, môže zmena klímy a globálne otepľovanie. Typická agitka, ktorá vymazala mozog mnohým nepoznajúc históriu ľudstva. Zem sa stále menila a vždy sa meniť bude. Grétka na plťke to nezastaví. Tie zvyšné dve časti o sopkách, zemetraseniach (cunami) boli oveľa lepšie, pretože jednoducho vynechali propagandu. ()

Reklama

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Pamatam sa, ze moj dedo mal takuto seriu este na VHS kazetach. Predtym bola aktualna Katrina, teraz to bola Ida. Dokumenty mi prisli ako male dejavu oproti tym co som videl ako decko. Kazdy diel vyberie zopar udalosti od "najslabsej po najsilnejsiu" a popisuje ich z pohladu jak zachranarov, tak z pohladu obeti onych katastrof. Niektore zabery boli dost epicke, hlavne ked tym udolim na aute zdrhali pred vybuchom sopky, tak to snad bolo ako z filmu. Celkovo je dokument lahko nadprimerny, dival som sa z postele ked som mal teplotu a styri diely ubehli raz-dva. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

V souvislosti s tornády se mluvilo o změnách klimatu v důsledku lidské činnosti- ten apel hodnotím pozitivně. Sopky, zemětřesení- OK, do budoucna počítám i se špatnými zprávami, vždycky jsem s nimi počítal, teď už si ale umím líp představit, odkud a kdy by mohly přijít, hurikány už jsem nedokoukal. Takovej bubububu film, člověk se bez něj v pohodě obejde a může se pak cítit líp. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama