Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roy Evans (Harrison Mullej Jr.) je zasloužilý hrdina z Vietnamu, ale skončí jako tulák s nedůvěrou k oficiálním institucím. Vše se změní, když jej kontaktuje bývalý velitel Dundee (Richard Roundtree) s nabídkou členství v policejním týmu, jehož cílem je překupník zbraní John Slisko (Michael Aronin). S ním má Evans již od války nevyřízené účty... (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodový trash, který fandu na taliánský brak i docela potěší. Vyčpělá americká hvězda, nesmyslné scény (Roundtree zasažen dávkou ze samopalu vzápětí vstává jako by se nechumelilo), renegáti na motorkách, Bangkok, nahotiny, tajemný úchylný zabiják s malajským nožem, vietnamské trauma, chytlavý klávesový hudební motiv na každém rohu a jako bonus padouch jménem Slizko.... Plakát na IMDB je mimo a očividně patří k filmu http://www.csfd.cz/film/6012-zajatci-dallasu/ ()

choze

všechny recenze uživatele

Každý musí platit nájem, i sedmdesátkové blaxploatační ikony, jejichž výminek představovaly v 80. letech levňoučká akční videocéčka italské produkce. Ta si po Fredu Williamsonovi (série ČERNÁ KOBRA) vyzkoušel koncem dekády i Richard "Shaft" Roundtree s VENDETTOU aka GETTING EVEN (u nás jako KONEČNÉ ZÚČTOVÁNÍ) a MIAMI COPS (u nás jako POLICAJTI Z MIAMI). V našich končinách je na VHS spolu s dalším podobným šrotem vybaveným vždy malovanými covery (URBAN WARRIORS/POSLEDNÍ BOJOVNÍCI, APOCALYPSE MERCENARIES / APOKALYPSA, BRONX EXECUTIONER / KAT Z BRONXU, CROSSMISSION / PROTIÚDER) a mayovkami distribuovala zapomenutá třetiřadá společnost Densy. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama