Reklama

Reklama

Beaten to Death

  • USA Beaten to Death
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Zoufalá volba přivede Jacka (Thomas Roach) na cestu, na které ho čeká bití a modřiny v boji proti člověku, přírodě i vlastnímu šílenství. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Před pár týdny jsem na tenhle film četl někde na netu avízo, že prý jde o jeden z nejbrutálnějších filmů za poslední roky. No nevím, já viděl jen ubohou amatérskou sračku s naprosto debilním dějem a úděsnými ochotnickými "hereckými" výkony. A nejbrutálnější na ní byla stopáž. Tahle nudná zhovadilost nesahá po kotníky ani podprůměrným televizním thrillerům. / Jo tak tady to bylo, no tak prý jenom "nejdrsnější horror roku". (https://cool.iprima.cz/filmy/nejdrsnejsi-horor-roku-trailer-410367) A mmch. nejde o horror. ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Tak ale jako slušnější tři hvězdy jen za to gore a finální scénu. Kde nic tu nic, scénář není pořádně a v některých pasážích film docela nudí. Některé škváry psaly, že se jedná o brutální horor. Nemyslím si. Pro diváka, který toho nemá tolik nakoukaného možná ano, ale jinak si myslím standard. Chvílemi film působí nepříjemně, bezútěšně, to mu jde k plusu. Samozřejmě všichni vidláci jsou pošahaní, jak jinak. Na jedno podivání ok, ale je vidět, že se zde pracovalo bez nějakého aspoň děje a že je to jako low budget, dost levný. Tudíž musíme alespoň “šokovat” prvoplánovým násilím. Po těch duchařinách trošku spravená chuť tímto hixploitation/ozploitation. ⭐️⭐️⭐️ aka 45% ()

Reklama

Sludger 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že som čakal viac. Viac brutality, gore (tomu sa aj vyhli), adrenalínu, deja. Išlo v podstate o veľmi prázdny film, kde sa dokopy nič nestalo. Dej skoro žiadny, napätie nulové, v podstate väčšinu času hlavná postava len blúdi. Vo filme sa dajú oceniť dve slušne špinavé scény, ale to je na dobrý film málo. ()

Binne 

všechny recenze uživatele

Asi jestli někdo potřebuje nutně ztratit 90 minut života, někoho šikanovat pomocí filmu nebo se prostě chcete cítit dobře, že někdo v bedně vážně trpí - tak jo. Doporučuji. Pokud ale čekáte něco jiného, než jsou docela bídné herecké výkony, mizerný rozpočet (nebo jen pračka na peníze), skoro žádný scénář, hodně krve a hodně nářku, pláče, otevřeného násilí bez zjevné pointy (protože borec prostě jen narazil na pošuky), tak film určitě nedoporučuji. Neuvěřitelně otravný a ukňouraný film, v němž bylo špatně skoro všechno (až na to courání se krajinou). ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Australský Revenge Zvěrstvo. Po hodně dlouhé době tu máme Ozploitation pro hodně okrajové publikum a svůj ůčel plní. Příběh tu téměř neexistuje, scénář obsahoval ani né jednu A4, takže pokud patříte k divákům, pro které je scénař pilířem filmu, tak se filmu vyhněte obloukem. Máme tu hlavního hrdinu, který celým filmem doslova trpí, je mlácen a mučen téměř k smrti po celou stopáž, zažívá neskutečné martýrium, bojuje proti muži, proti přírodě i proti svému vlastnímu rozumu, kde postupně propadá šílenství. Je to sice low budget, ale film působí celkem realisticky, dokáže být v některých scénách hodně nepříjemný ( vypíchnutí očí je fakt zážitek), je to hodně syrové, minimalistické a nekompromisní. Šokující je však úplně finální záběr ( došlo i na střeva!) Chvílemi je to však trochu nuda, jelikož jde o takovou naháněčku po Australském venkovu, kde se dějí sice zlé věci, ale není to podáno úplně záživným směrem, což filmu ubírá body, ale kdo podobně laděné filmy má rád, tak může dát šanci. 6/10. ()

Reklama

Reklama