Reklama

Reklama

Beaten to Death

  • USA Beaten to Death
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Zoufalá volba přivede Jacka (Thomas Roach) na cestu, na které ho čeká bití a modřiny v boji proti člověku, přírodě i vlastnímu šílenství. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Australský Revenge Zvěrstvo. Po hodně dlouhé době tu máme Ozploitation pro hodně okrajové publikum a svůj ůčel plní. Příběh tu téměř neexistuje, scénář obsahoval ani né jednu A4, takže pokud patříte k divákům, pro které je scénař pilířem filmu, tak se filmu vyhněte obloukem. Máme tu hlavního hrdinu, který celým filmem doslova trpí, je mlácen a mučen téměř k smrti po celou stopáž, zažívá neskutečné martýrium, bojuje proti muži, proti přírodě i proti svému vlastnímu rozumu, kde postupně propadá šílenství. Je to sice low budget, ale film působí celkem realisticky, dokáže být v některých scénách hodně nepříjemný ( vypíchnutí očí je fakt zážitek), je to hodně syrové, minimalistické a nekompromisní. Šokující je však úplně finální záběr ( došlo i na střeva!) Chvílemi je to však trochu nuda, jelikož jde o takovou naháněčku po Australském venkovu, kde se dějí sice zlé věci, ale není to podáno úplně záživným směrem, což filmu ubírá body, ale kdo podobně laděné filmy má rád, tak může dát šanci. 6/10. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asi chápu, proč je příběh vyprávěný v retrospektivách. Pokud by totiž hned na začátku odhalil zápletku, nejspíš by to polovina diváků vypnula. A právě lehká zvědavost bylo to, co mě donutilo u filmu vydržet. A občas to fakt nešlo. Ve finále je to o tom, že blbec a jeho holka dostanou strašnou bitku, kterou ona nepřežije a jemu nezbývá, než se motat krajinou a hledat pomoc. Brutální to asi je, ale tak nějak na půl cesty. Všichni jsou sice upatlaní od krve, ale pokud má dojít na nějaký detail, je film docela skoupý. Co se hlavnímu hrdinovi děje si tak člověk musí domyslet z intenzity jeho řevu. A on řve prakticky furt. Těch 10% je za to, že to nakonec všechno dobře dopadlo. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velice smolný den ! Pár se rozhodne, že začne prodávat drogy, ale zapletou se s totálně vyšinutým magorem. Špína, strach, hnus, bolest. Pouze to, najdete v Beaten to Death. Chvílemi to bohužel dost nudilo, proto nejdu s hodnocením výše, ale musím vyzdvihnout scénu vypíchnutí očí, to byl zas po delší době, fakt chutný zážitek a k tomu ten uvěřitelný řev, au prostě. No a finální návrat, byl teda dost krutý. Jen pro okrajové publikum. (30. hodnocení) ()

Binne 

všechny recenze uživatele

Asi jestli někdo potřebuje nutně ztratit 90 minut života, někoho šikanovat pomocí filmu nebo se prostě chcete cítit dobře, že někdo v bedně vážně trpí - tak jo. Doporučuji. Pokud ale čekáte něco jiného, než jsou docela bídné herecké výkony, mizerný rozpočet (nebo jen pračka na peníze), skoro žádný scénář, hodně krve a hodně nářku, pláče, otevřeného násilí bez zjevné pointy (protože borec prostě jen narazil na pošuky), tak film určitě nedoporučuji. Neuvěřitelně otravný a ukňouraný film, v němž bylo špatně skoro všechno (až na to courání se krajinou). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mám z toho obdobný pocity jako z předchozího filmu Sama Curtaina Blood Hunt(2017). Film nabídne pár drsnějších scén, který můžou diváka kterej nemá tolik nakoukáno nebo citlivější povahy možná rozhodit. Ti co už něco nakoukáno mají asi nijak zvlášť ohromeni nebudou. Film mě po většinu stopáže spíš nudil a moc zábavy nenabídnul. Nebýt těch pár krvavějších scén tak je to vyloženě bída. Lepší 2hvězdy. Čekal jsem víc(větší masakr). ()

Reklama

Reklama