Reklama

Reklama

Detektiv Knight: Den nezávislosti

  • USA Detective Knight: Independence
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Přidělení detektiva Jamese Knighta na poslední chvíli na směnu Dne nezávislosti se změní v závod s časem, aby zastavil nevyrovnaného pracovníka EMT, který se vydává za policistu. (Canal+ Action)

Zajímavosti (2)

  • Když detektiv Knight (Bruce Willis) naskočí do sanitky a bojuje s Dezim (Jack Kilmer) o zbraň, kamera se většinou zaměřuje na detailní záběry obličeje Bruce Willise. Avšak v záběru v čase 01:28:00, kdy je během zápasu vystřeleno z pistole, je Bruce Willis zcela zjevně nahrazen kaskadérem, který se Willisovi téměř nepodobá. Kaskadér je mnohem mladší, má jiné rysy obličeje, jinou barvu pleti a hustší obočí a je zcela plešatý, zatímco Willis má vzorovou pleš s trochou zbylých vlasů po stranách hlavy. (Johnny.ARN)
  • Detective Knight: Independence slouží jako poslední film v trilogii Detective Knight, stejně jako poslední film, na kterém Bruce Willis pracoval, než odešel do hereckého důchodu kvůli jeho diagnóze afázie a demence v roce 2022. Film byl natočen v listopadu 2021, čtyři měsíce před Willisovým odchodem do důchodu. (sator)

Reklama

Reklama