Reklama

Reklama

Break Point - Season 1 (2023) (série)


Jak se stát králem (S01E02)

(epizoda)
  • USA Take the Crown
Dokumentární / Sportovní
USA / Velká Británie, 2023, 53 min

Hudba:

Edmund Butt

VOD (1)

Obsahy(1)

Novak Djoković dostal na Australian Open stopku, a dal tak nepřímo příležitost jiným. Dokáže Matteo Berretini z Itálie proměnit šanci, kterou dostal? (Netflix)

Recenze (3)

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudila me linka s Aljou a i popsani toho, jak to vypada takovy tenisovy vztah, btw. Alja dva roky mela vztah s Kyrgiosem.  Zajimavejsi uz byl Mateo a samozrejme Nadal. Hrozně mě už ted mrzí, že takový seriál nevznikla za doby tři velíkánů Federera, Nadala a Njovaka ... to by byla podivana. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z obsahu a vlastně i samotného názvu by se dalo vytušit, že druhá epizoda tohoto sportovního dokumentu bude o nové krvi čekající na uvolnění trůnu po „svaté trojici“ Nadal, Djokovič, Federer. Jak se pohyblivé obrázky daly práce, tak to spíš vypadalo na rozbor partnerského vztahu dvou profesionálních sportovců………………a v pointě jsme se nakonec nedozvěděli nic ani o jednom tématu. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále se jedná o zajímavý díl, ale ten první mě bavil asi trochu více. Zde je hodně záběrů na tenisový pár, ale ve skutečnosti se nedozvídáme nic zajímavého. Nejvíce sledujeme bordel na pokoji a jediný záblesk zajímavosti je v tom, když si povídají o svých plánech. V momentě rozdělění příběhu na dva samostatné hráče už mě to bavilo více. Vše lze, ale také přisuzovat tomu, že jsem si ještě úplně nezvykl na prostředí. ()

Reklama

Reklama