Reklama

Reklama

Break Point

(seriál)
  • Velká Británie Break Point
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Navštivte grandslamové a další slavné turnaje po boku talentovaných tenistů, kteří dělají všechno pro to, aby vstoupili do dějin bílého sportu. Seriál plný akce a napětí. (Netflix)

Recenze uživatele KuceraJohny k tomuto seriálu (3)

Samorost (2023) (S01E01) 

Bomba, jsem rád, že se Martin Webb společně s Netflixem pustil i do tenisu. Pamatuji si, jak moc mě začala zajímat Formule 1, po shlédnutí jejich populární série. Vždycky se mi líbil tenis, ale upřímně jsem na něj nikdy nebyl úplný expert, takže tohle je ideální sonda do tenisového světa. Sice bych nejraději uvítal sledování právě tří tenistů, kteří jsou zde ukázáni, hlavně jako legendy, či nepřemožitelní bohové na konci hry, ale věřím, že si najdu oblibu i v mladším hráčích. Nick Kyrgios je rozhodně jedním z těch zajímavějších, ale upřímně mě víc bavil jeho kolega, který tu nebyl ukázán tak moc. Těším se na další díly. ()

Jak se stát králem (2023) (S01E02) 

Stále se jedná o zajímavý díl, ale ten první mě bavil asi trochu více. Zde je hodně záběrů na tenisový pár, ale ve skutečnosti se nedozvídáme nic zajímavého. Nejvíce sledujeme bordel na pokoji a jediný záblesk zajímavosti je v tom, když si povídají o svých plánech. V momentě rozdělění příběhu na dva samostatné hráče už mě to bavilo více. Vše lze, ale také přisuzovat tomu, že jsem si ještě úplně nezvykl na prostředí. ()

Kalifornský sen (2023) (S01E03) 

Zatím jsem se bavil nejvíce. Nevím čím přesně to bylo, ale možná už jsem naskočil na tu tenisovou vlnu, jelikož mě nejvíce bavili záběry mimo kurt. Samozřejmě závěr v podání Fritze byl vrcholem epizody, ale užíval jsem si i záběry ze zákulisí. Upřímně ani jeden z hráčů mi nebyl vyloženě sympatický, ale to může přijít ještě časem, pro mě je teď důležité, jestli mi sedí tenisové prostředí. ()

Reklama

Reklama