Reklama

Reklama

Vražda Grace Millane: Speciál o falešnosti

(TV film)
  • USA The Murder of Grace Millane: A Faking It Special

VOD (1)

Obsahy(1)

Analytik řeči těla, odborník na lingvistiku a forenzní psycholog zkoumají hlavního podezřelého z vraždy britské baťůžkářky Grace Millane. (TV ID Xtra)

Recenze (9)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Odborníci rozebírají velmi nepovedené Tinder rande Grace Millane, které ji přivedlo až do hrobu. Díky rozsáhlé síti kamer na Novém Zélandu je možné sledovat prakticky celý průběh schůzky až těsně před jeho tragické finále a hlavně následující kroky pachatele po spáchání vraždy, což je nechutné a fascinující zároveň. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočný a nudný film. Tí dvaja "psychológovia" by si zaslúžili päsťou do ksichtu. Nemusím mať doktorát z emočnej inteligencie na to, aby som spoznala, že ten škaredý, sprostý čurák klame. Navyše robiť rozbor prípadu, keď už polícia vedela, čo sa stalo, je úplne od veci. Všade kamery, policajti všetko videli a on klame. Kto s priemernou inteligenciou to urobí? Ešte sa aj pozrel do výťahovej kamery, blbec. Nemáte randiť s pochybnými cudzími ľuďmi! A chodiť s nimi do hotela! Piča sprostá tučná. ()

Reklama

gemi 

všechny recenze uživatele

Mluvící hlavy ve wanna-be investigativním dokumentu, který má dvě slabiny. Na jednu stranu manipuluje city diváka tím, že se snaží oběť vykreslit jako superstar (jakože když zemře oblíbená osoba, je to větší tragédie, než když zemře nějaká Jane Doe?), což bych mu ještě odpustil. Co mu ale neodpustím, že cílí na diváka s IQ 80, takže všechno opakuje třikrát, aby to pochopil i ten největší debil. A to je velmi únavné. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Úplná karikatura moderních slečny, kterých  jsou dnes mraky. Cestují nejraději sami, na místě se přes Tinder seznámí s někým, kdo jim zaplatí večeři a nechá vypovídat a pak si zašukají. O turistiku mimo město nemají zájem a vždy mě překvapí, že nejsou schopni bez taxíku odtáhnout kufr na kolečkách do hostelu ani třeba 800 metrů. Dítě mají až po třicítce a druhé nestihnou. Dokument je neobvyklý rozborem dvěma odborníky na řeč těla a lingvistiku, ale moc se toho zas nedozvíte. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pozdávajú sa mi tieto krátke epizódky zo série "O falošnosti", pričom táto o vražde Grace Millane, je doposiaľ najlepšia, akú som videl. Veľmi, naozaj veľmi solídne, do detailu, analyticky rozoberajú výpovede podozrivého na základe verbálnej, no najmä neverbálnej komunikácie. V kombinácii prezentovania autentických dôkazov, sa jedná o jeden z najlepších krimi dokumentov, aké som videl. Jednoznačne plný počet. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama