Reklama

Reklama

The Revenger

  • Hongkong Jin jian can gu ling (více)

Obsahy(1)

Kung-fu bojovník Shao Tu (Li Tung) je poutník a pomáhá utlačovaným, tím si však vytváří i mnoho nepřátel. Jeden takový nepřítel je Mao (Wang Ching), který se svými bojovníky plánuje smrtící spiknutí s cílem zničit Shaoa. O několik let později syn Shaoa mladý Shu (Ti Lung) hledá vrahy svého otce, aby mohl vykonat svou pomstu. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Amatérská kamera, malované kulisy v pozadí, střídání barev a zvuky jako z automatové mlátičky. Ale když nad tím vším přimhouřím oči, jedná se o celkem kvalitní bojovku, jakou dokáží natočit jen v Asii.. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Obraz má sice otřesnou kvalitu, ale jinak solidní kamera, krom zoomování takticky popojíždí. Dlouhé záběry s minimem střihů nahrávají propracované choreografii zkušeného Chan Muk Chuena. Souboje na kopí i s trojdílnou tyčí jsou povedené a fighty reálné, bez zbytečných lan a trampolín. Souboje na meče a s vějířem spíš průměr, ale akce je rychlá. Tan Tao Liang přichází na scénu v 54.minutě v žlutém kostýmu. Pro ty, co neví o koho jde, tak ho poznáte díky tomu, že je to jediný týpek, co ve filmu kope a to více než dobře. ()

Reklama

Reklama