Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na moře vyplouvá nejnovější jaderná ponorka amerického námořnictva. Kapitán a jeho nová posádka proplouvají oceánem s cílem chránit obyvatele své země. Kdesi na opačné straně světa, ve jménu zvrácené víry, míří nebezpečný terorista v ukradené ponorce k břehům Spojených států. Jeho cílem je ničit a zabíjet.. Dva muži, dvě ponorky. Pod rozbouřenou hladinou začíná bitva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

BigBen87CZ odpad!

všechny recenze uživatele

OPravdu stačila chvilka. Když to dává Nova Cinema po půlnoci, musí to být megasuperbrak (ostatně mám takový pocit, že podle CSFD vybírají, protože nikdy po půlnoci nedávají nec nad 35%). Viděl jsem tři minuty a bylo mi jasno. Reálnýho tam za ty tři minuty nebylo moc (vlastně nic) a když ponorku zasáhne torpédo jako prase a ona se otřese a s dírou přes půl přidě si plave v klidu dál, tak jsem to přepnul ... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Megabéčko so všetkým čo k tomu patrí - stupídnym príbehom, nezmyselnosťami priečiacimi sa zdravému rozumu a smiešnymi dialógmi. I napriek tomu som ale dlhšiu dobu uvažoval o dvoch hviezdach, nakoľko herci sa mi celkom pozdávali a vcelku som sa bavil. Demencia ale nakoniec prevážila (odpaľovanie tomahawku vládne) a tak je to nakoniec len silná jedna hviezda :-) 3-/10 ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když k tomu přistoupíte s nadhledem, tak se budete bavit tou bezostyšnou stupiditou. Jako neříkám pořád je to nu image a tak technická stránka je celkem na úrovni. No obsahově už je to trochu výplach mozku, ale pobaví sprostej mariňák, Robert Miano jako terorista prorok kterej chystá akci vedle který i aktivity samotného Usámy závistí zblednou a všechno si točí na kameru, což je mu, ale ve finále k prdu, protože to stejně nakonec nikdo neuvidí. Pobaví i šťavnatý dabing. I kurvy jsou tvrdší než oni, teploušové dali jsme jim na prdel v Afghánistánu! Takže s vypnutým mozkem záležitost která žádného fanouška standardně zábavného trashe určitě nepohorší.40% ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele

naprosto nerealistická fraška..ale páč mám pro ponorky slabost a občas to bylo i docela napínavý, tak jednu * dám.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama