Reklama

Reklama

Koko ve varu

(pořad)
Publicistický
Česko, 2023, 40 min

Účinkují:

Veronika Koko Šmehlíková (moderátor), Mirai Navrátil

Obsahy(1)

Vaříte každý den a už nevíte co? Chcete se dozvědět zajímavé tipy? Chcete se poradit s odborníkem a načerpat inspiraci na sezónní dekorace? A ještě se dozvědět, co teď letí? Vítejte v kuchyni Veroniky Šmehlíkové každý všední den na Primě. (TV Prima)

Recenze (9)

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Žiju jídlem a vším okolo něj." No ty KOKOt, další vaření. Ta Prima už vážně neví čím by vyplnila čas. K čemu to nezáživné žvanění s rádoby celebritami?  0/10 ()

NiaWolf odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem za to, že se jedná o pořad o vaření, ale za tu chvilku, co to bylo zapnuté, se vařilo asi 5 minut. Hrozně mě vytáčí, jak moderátorka pořád kouká vedle kamery a když přišel nějaký rádoby slavný host a začaly jakože zpívat, či jak by se to dalo slušně nazvat, tak to byla poslední kapka. ()

DonBraso odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že pořady o vaření pořád táhnou, ale tohle? Ta vaří jak z učebnice a zapomíná divákům vůbec říkat postup :D Nejlepší o hranolkách. Tak milé děti jak Vám chutnají hrany? :D Reklama na zdravou jak prase. Na to vůbec nevíte jak dlouho, na kolik stupňů. Do toho host jak víno. Koncept tak někam sotva na Youtube. V tomhle je jedině divák ve varu. Výhodu má, že to může přepnout. Ach jo... ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovanou Verunu vykopli z čt, tak zakotvila na Primě. Na nic si nehraje, jen mrckuje a tahá předstíranej smích až z paty. Odpad odpadů futrál. ()

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je? Tu nehezkou, rádoby vtipnou, paní Koko neznám. Dvojsmyslné " vtipy", čumění do kamery, kroucení se a nucený dlouhý smích. Podivní hosté a k tomu nás Noid učil dělat dřepy. Strašný. ()

Stealth2 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná a hlavně zbytečná sračka, to že tahle rádoby kuchařka neumí ale vůbec vařit je zřejmé hned po pár minutách......naprosto zbytečná záležitost !!!!! ()

Reklama

Reklama