Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (736)

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Doufám, že když jsme si odbyli tradiční minoritní vsuvku, že zbytek seriálu se už zaměří na to, co má. Zatím dávám body za věrné prostředí ze hry a silný začátek (5 min.). Strhávám body za propagandu a málo vtipů. Hudba by mohla být lepší. Uvidíme, co bude dál.

plakát

X-Men '97 - Úsvit svobody mutantů (2024) (epizoda) 

Tak nevím, zda je to jen tragickým českým dabingem, ale ty dialogy jsou jak vytvořené náhodným generátorem slov.

plakát

Šógun - Andžin (2024) (epizoda) 

Zatím tedy moc nechápu chrochtání, kolem toho seriálu. Výprava je pěkná, historické kostýmy také, ale dialogy mi přijdou divné. Často se ztrácím v postavách a kolikrát mi i přijde, že herci sami, zapomněli, že mluví odlišným jazykem, tudíž by si neměli rozumět, i když ve scéně se zdá, že rozuměli každému slovu. Cosmo Jarvis (heh jeho rodiče asi moc četli Marvelovky..) je velmi nesympatický a dost přehrává, což kazí dojem z celého dílu. Uvidíme, jestli se dostane na další díl.

plakát

Finty Dicka a Jane (2005) 

Jako nenáročná blbost to nebylo špatné. Možná jen konec nemusel být tak uspěchaný.

plakát

Co kdyby...? - Co kdyby... zasáhl Nejvyšší Strange? (2023) (epizoda) 

Co kdyby....Marvel/Disney už nevěděl kam šponovat superschopnosti?  Spoiler Asi vážně dost starnu, ale prostě nechápu, proč Strange jen tak šel kolem Capt. Carterové, aby ji nabídl svoz domů. Pak ji poslal chytnout jednu postavu, kterou si už předtím dokázal chytit sám a kterou i hravě přemůže. Aby tak proti sobě postavil rovnou dva nepřítele a všechno si v závěru podělal. Pak začne soutěž v tom, kdo dočůrá dál a pořád se jen nabírají silnější schopnosti a předměty, až je z toho úplně běžná rubačka. Kdy všechno bliká a fackuje se, sem tam prolítnou nějaké postavy nahoru, pak zase dolů kolem obřího milkshakeru až bum. Všechno se vrátí do normálu jako lusknutím prstu. Ještě, že se do toho Watcher VŮBEC nemíchal...

plakát

Simpsonovi - Návrat Leváka Boba (1994) (epizoda) 

,,Chceme MAATLOCKA!" •  ,,Nesouhlasím s jeho politikou zavraždění Barta, ale souhlasím s jeho politikou zavraždění Selmy." • ,,Tady jsou jména všech 40 tis. voličů.." ,,Já myslela, že to je tajné?!" ,,Eh.." • ,,Byl jste Lábusův Kaiser!"

plakát

Co kdyby...? - Co kdyby... se Avengers dali dohromady v roce 1602? (2023) (epizoda) 

Co kdyby...bylo v díle tolik postav, že už se nestíhá sledovat, kdo je kdo? Celkem ucházející díl, ale moc jsem nechápala, proč se Thor naštval na Carterovou. Celkově to nemělo nijak hlubokou zápletku, proto je docela bída, že i tak to patřilo k lepším dílům téhle série.

plakát

Mirai, dívka z budoucnosti (2018) 

Začátek je slibný, ale pak to začne být utahané a nezajímavé. Některé animace jsou až děsivé.