Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (747)

plakát

Clarksonova farma - Počítání (2024) (epizoda) 

Ne tak zábavný díl, i když Jeremyho výraz při vyrábění hořčice je k nezaplacení. Příjemné rozloučení na konci a dojemné setkání se starou známou. Výhodou tohohle seriálu/dokumentu je, že i když to často člověk nechápavě kroutí hlavou, zanadává si, tak závěr dokáže navodit příjemný klid na duši.

plakát

Clarksonova farma - Houbování (2024) (epizoda) 

Jeremy ukáže kozy své přítelkyni, poněkud trapná sebeprezentace "prezidenta" Sunaka a houbový boom.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Tenhle seriál je lahůdka, ale bohužel jen do třetí série. Pak kvalita prudce začne padat dolů. Místo historického seriálu se z toho začne stávat takový norský Dallas. Parádní herci jsou čím dál víc mrzčani do bídně napsaných rolí a je smutné pozorovat ten úpadek v přímém přenosu. Přitom to začalo tak parádně, že u jednoho dílu za večer skončí jen málokdo..

plakát

Clarksonova farma - Nádeničina (2024) (epizoda) 

Občas se divím, jak při té byrokracii může v UK něco vůbec fungovat. Jinak celkem nudný díl. Hádky, nesmyslná nařízení a hrabání v korytech.

plakát

Clarksonova farma - Vepřování (2024) (epizoda) 

U tohohle dílu nedoporučuji nic jíst, může se vám snadno stát, že udávíte, protože Clarksonův chov vepřů prostě nejde přejít s vážnou tváří.

plakát

X-men: Začátek - Série 4 (2003) (série) 

Apocalypse řádí ve světě a X-Meni si hrají, jedou na dovolenou...Bohužel celá série létá ode zdi ke zdi a budování finále tak přijde úplně vniveč. Jako kdyby tvůrcům na začátku řekli, že končí a ať jen dotvoří to, co mají nachystané v šuplíku. Škoda.

plakát

X-Men '97 (2024) (seriál) 

Původní X-Meny nemám nakoukané celé, spíše pár dílů. U téhle verze jsem vydržela jen dva díly, prostě mě to nebavilo, což bude asi slabým scénářem. Raději jsem oprášila X-Men Evolution, které mají lepší dynamiku, hudbu i scénář.

plakát

Tankový prapor (1991) 

,,Proč nepracuje střelec s kanonem, co je to za hovado?!!" ...,,Ať se jde vys*at!"  •  ,,KU*VA JÁ VÁM TO SPOČÍTÁM!" • ,,Jak se to vyjadřujete, soudruh?! Tyhle stroje zažily několik sovětských operací!" ,,No právě..." Prvních 15 minut dobrých, pak už je to jen hnůj.