Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V místní katolické škole si jeptišky všimly, že kněz dělá více než je pouhé vedení studentek k modlitbě. Nespokojeny nečinně přihlížet, jak se zlo plíží jejich místnostmi, se sestry rozhodují k akci. Konfrontován jeptiškami ohledně svých hříchů se jim kněz pomstí. Otec bere sestry jako rukojmí a používá je místo cihel do stěn v suterénu školy. Sadistický a osudný trest otřese vírou žen, nutí je, aby se vzdaly svých svatých slibů ve chvílích před jejich zánikem. Jak by mohly i nadále věřit v sílu, která by jim umožnila snášet takový osud, když se jen snažily dělat to, co je správné?

O desetiletí později je škola opuštěná a v havarijním stavu. Budovu označenou pro chystanou městskou obnovu přišla skupina mladých ze sousedství dobrovolně připravit pro výstavbu. Když náhodně odkrývá pohoršující hrob v suterénu, jeptišky se vrací a peklo je následuje... (noelcoward73)

(více)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ničím noblesní připomínka starýho Eurohorroru, ktorá by si dle mýho zaslúžila lepšieho režiséra a více finančnej dávky. Démonické mníšky je sice už využitý námet, ale i tak by to mohlo fungovat. Promarněná šance. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kněz zneužívá děti v katolické škole, no, pak se ukáže, že jen jedno, ale OK. Když se ho jeptišky v čele s matkou představenou snaží přinutit k tomu, aby se udal na policii, tak jednu pro výstrahu zastřelí a zbylé tři zazdí. A protože přestaly věřit v Boha, daly se do služeb Satana. Po letech se vydá skupina studentů s učitelem do chátrající budovy školy, aby začali s úklidem a připravili ji pro další práce na obnovu. Zazděné jeptišky jsou osvobozeny a studentům předvedou peklo. Krev sice stříká, mrtví přibývají, ale všechno je děsně laciné. I undergroundový německý splatter předvede lepší masomlejn, než uvidí divák zde. A přitom gore mohlo leccos zachránit, jenže ani to přibíjení na kříže není efektní a vytržené srdce mimo kameru....no nic. Někdy by měl člověk přeci jen dát na zdejší hodnocení, i když já se občas na nějakou chujovinu rád podívám. Jednu hvězdu za výbornou hudbu, druhou za šťastný konec. Rozhodně nedoporučuji. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Stará talianská škola, ktorá sa miesi v hrnci spolu s americkou céčkovou kinematografiou. Snaha je viditeľná ( už len úvodné titulky podmáznuté presne okopírovanou hudbou s obdobia, ktorého sa tento film snaží napodobiť. Je to však suché, málo invenčné a nudné. ()

Reklama

Reklama