Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti a RWBY: Superhrdinové a lovci, první část

  • USA Justice League x RWBY: Super Heroes and Huntsmen Part One
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Superman a gangG se jako teenageři ocitají v neznámém světě Vale a musí spolupracovat s týmem RWBY, aby zjistili, kde přesně se nacházejí... a jak se dostat zpátky domů. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Podivný a celkově zbytečný crossover. Animace je překvapivě fajn, a na akční scény se pěkně kouká, ale hlavní problém je v tom, že příběh je nudný a doslova ničím zajímavý. Pochybuju, že druhá část bude lepší, ale rád se nechám překvapit. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Cringe crossover, kde sa DC topí v odpornej animácií a postavy sa správajú primerane infantilne. Silnejšia značka je tu devalvovaná na úroveň "Môj prvý comics", no cieľovku si tu určite nájde. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ten animák nasadí nějaké pravidla , aby jich v průběhu porušil to nikdo kdo to točil si toho jako nevšiml nebo co to je za blbost. Justice League (Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Green Lantern Jessica Cruz, Batman  a Vixen) bojují s nějakým robotem pak jich to přesune do nějakého světa Rwby (čte se to Ruby - pak se zjistí, že to ani ten svět není) kde nějaké ženské a dva chlapi bojují proti nějakým tvorům (už nevím jméno) . Batman zde dokáže létat a používat rentgenové vidění (nevysvětleno) Wonder Woman naopak létat nemůže ačkoliv na konci létá (nevysvětleno)  Cyborg zde nemůže používat roboty , aby jich pak používat mohl (nevysvětleno) Vixen se zde nedokáže proměnit a použít sílu zvířat , aby jich pak mohla používat (nevysvětleno) a Green Lantern nemá prsten ačkoliv  dokáže používat sílu  i bez prstenu (nevysvětleno). Na konci zjistíme , že jich tam přenesl nějaký záporák  Killgore omladil je (jen Justice League) , aby neměly své schopnosti , které stejně měly sebral Vixen a Jessice prsteny , aby se nedokázaly proměnit , ale oni to dokázaly i tak tudíž jak řekne jedna postava ten plán nedává žádný smysl.  Ty postavy z animáku jsou dobré ačkoliv si mohl někdo dát práci a vysvětlit co umí pro ty co je neznají animace je v pohodě a závěrečný boj povedený, ale ty blbosti v logice a scénáři to pohřbívají. 60 procent ()

FilmFaktor 

všechny recenze uživatele

Strašne čudesné spracovanie. Animácia totálne ťahá oči a celkovo ide o dosť nefunkčný bizár. Pokiaľ chceli tvorcovia ísť za každú cenu cestou inovácie, tento crossover im moc nevyšiel. Im too old for this shit! ()

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Justice League x RWBY: Super Heroes & Huntsmen Part One, Animovaný, USA 2023, R: Kerry Shawcross, H: Natalie Alyn Lind, Chandler Riggs, Nat Wolff, Lindsay Jones, Arryn Zech, Ozioma Akagha, Kara Eberle, David Errigo Jr., Jeannie Tirado, Barbara Dunkelman, 40% ()

Reklama

Reklama