Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šatna... chlapský pokec o životě a o sportu aneb co se řekne v šatně, zůstane v šatně. (TV Prima Cool)

Recenze (8)

Peddro 

všechny recenze uživatele

Jako hokejbalista jsem se těšil na díl ,,hokejbal", ale zklamalo mě, jak to především pan Nečas znevažoval. Hraji to 26 let od žáků, a zaslouží si to větší respekt, lhostejno, že to není profesionální sport. Vůbec se nebavili o hokejbale, ale o hokeji a dalších nesouvisejících věcech. Z debaty v kabině mohlo vyplynout, že v ČR nemáme žádnou soutěž, přitom se hrají soutěže od extraligy, až po městskou ligu. Velké zklamání. Jedna hvězda za to, že tam hokejbal, aspoň dali. ()

BUBO26 odpad!

všechny recenze uživatele

Trápny boomerský "humor" a latentná homosexualita. Toto by som nesledoval, ani keby som bol fanúšik športu. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

V zásadě to není úplně blbý nápad, ale osobně bych uvítala, kdyby se šlo více do hloubky. Jistá povrchnost spojená s pochybným humorem může nadělat více škody než užitku. (30%) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Co se stane ve Vegas…pardon v šatně, zůstane v šatně. Převést chlapskou (dámy prominou) sportovní šantu a její specifika na televizní obrazovky není vůbec hloupý nápad, bohužel jak už jsme si poslední dobou u Primáckých „zábavných“ pořadů zvykli i v tomto případě špatně uchopený. Nečas se Suchařípou, na první pohled dobře zvolení moderátoři, se mění v podivné tvory se zvláštním humorem, což zrovna nepomáhají hostům, pro které většinou není televizní vystupování jejich komfortní zónou. A výsledek? Rozpačitě na sebe koukáme a pak z nás něco vypadne. Škoda, do zápasu jsme šli jako favoriti, ale dostali búra ještě do poločasu. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama