foto

Pavel Nečas

  • nar. 5.3.1966 (52 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v roce 1966 v Hodoníně, dětství prožil v Hustopečích u Brna. Je znám především jako divadelní herec. Začínal v brněnském Divadle Na provázku, roku 1987 taktéž v Brně dokončil hereckou konzervatoř. Postupně působil v divadlech v Olomouci, Uherském Hradišti nebo v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. Od jeho vzniku, tedy roku 1998, působí v pražském Divadle Na Fidlovačce, ale znám je i z Letních shakespearovských slavností na Hradě, kde účinkoval ve hrách Večer tříkrálový nebo Komedie plná omylů.

Mezi jeho televizní role patří například role Mezulána v seriálu ZDIVOČELÁ ZEMĚ, Tonda Hájek v inscenaci KOŽENÉ SLUNCE, nadporučík Moucha v seriálu ČERNÍ BARONI, hokejista Kohout v seriálu POSLEDNÍ SEZÓNA, barman Vráťa v seriálu ULICE nebo výrazná epizodní role Tondy v seriálu POSTE RESTANTE.

Znám je pro charismatický zjev, originální hlas i projev. V televizi a ve filmu je zatím však obsazován jen v malých rolích. Mezi zajímavosti patří například vztah s herečkou Zuzanou Vejvodovou, má rád též golf, jižní Moravu, mojito nebo slivovici.

Karel "Rejpálek" Martel

Herecká filmografie

Filmy

2018 Případ Andrey S.
2017 Bajkeři
Hašler... (divadelní záznam)
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Příběh kmotra
2012 Aplaus (TV film)
Líbáš jako ďábel
2011 Vůně kávy (TV film)
2010 Domina (TV film)
Kráska a netvor 1950 (TV film)
Sama v čase normálnosti (TV film)
Tři sestry (divadelní záznam)
2009 Les mrtvých (TV film)
Smyčka (TV film)
2008 Čaj u královny (divadelní záznam)
2007 Boží duha (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Naděje zítřka
Zastřený hlas (TV film)
2005 Harvey a já (divadelní záznam)
Rána z milosti (TV film)
Vítězství (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Uniforma (TV film)
2000 Vražedná přehlídka
1997 Zdivočelá země
1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Peer Gynt (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
Jiří Arch (E01)
Dáma a Král (TV seriál)
Smrt favorita (S02E06)
2017 Specialisté (TV seriál)
Na scestí (S02E06)
Kriminálka Gottwaldov (TV seriál)
Kdy půjdeme do důchodu? (E12)
Doupě organizovaného zločinu (E11)
Proč v zimě nesněží? (E10)
další epizody (6)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vzhůru mezi elitu (S12E60)
Chlap za pět melounů (S12E50)
2016 Kosmo (TV seriál)
Česká škola (E02)
Kriminálka Gottwaldov (TV seriál)
Blaničtí rytíři (E06)
Jak dlouho bude hrát Jaromír Jágr? (E05)
Kde leží G - bod? (E04)
další epizody (6)
Mordparta (TV seriál)
Nevěsta (S01E01)
Na vodě (TV seriál)
Notebook (E03)
Rapl (TV seriál)
Oheň (S01E06)
Marta a Věra (TV seriál)
Zapomnění (S02E04)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Letní mazlíček (S12E09)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Čertův mlýn (S01E10)
Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (15)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hon na lišku (S11E09)
Mezi dvěma muži (S11E08)
Konec dobrý, všechno dobré (S11E06)
další epizody (6)
2014 Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Pilot: Part 1 (S01E01)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (9)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Svatba (E15)
Derby (E14)
Inseminátor (E13)
další epizody (14)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Návrat háčků (E09)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Černá sanitka (E15)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Mendelovi (S05E07)
2007 Příkopy (TV seriál)
Stopařka (E01)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Den blbec (S02E19)
2005 Ulice (TV seriál)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Hypnóza (S02E02)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Čas grundlí (S01E10)
Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (10)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Útěky (E08)
Balvan (E03)
Tajemství (E01)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2018 Apoštol národní zrady (TV film)
Poslední útěk Jeronýma Pražského (TV film)
2014 Televise bude! (TV film)
2012 Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
2002 Po stopách wampyrismu (TV film)
2000 Neznámý č.44 (TV film)

TV pořady

2017 TIKI-TAKA (TV pořad)
Tajemství těla (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2011 Do roka a do dna (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace