Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šatna... chlapský pokec o životě a o sportu aneb co se řekne v šatně, zůstane v šatně. (TV Prima Cool)

Recenze (8)

BUBO26 odpad!

všechny recenze uživatele

Trápny boomerský "humor" a latentná homosexualita. Toto by som nesledoval, ani keby som bol fanúšik športu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Co se stane ve Vegas…pardon v šatně, zůstane v šatně. Převést chlapskou (dámy prominou) sportovní šantu a její specifika na televizní obrazovky není vůbec hloupý nápad, bohužel jak už jsme si poslední dobou u Primáckých „zábavných“ pořadů zvykli i v tomto případě špatně uchopený. Nečas se Suchařípou, na první pohled dobře zvolení moderátoři, se mění v podivné tvory se zvláštním humorem, což zrovna nepomáhají hostům, pro které většinou není televizní vystupování jejich komfortní zónou. A výsledek? Rozpačitě na sebe koukáme a pak z nás něco vypadne. Škoda, do zápasu jsme šli jako favoriti, ale dostali búra ještě do poločasu. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

V zásadě to není úplně blbý nápad, ale osobně bych uvítala, kdyby se šlo více do hloubky. Jistá povrchnost spojená s pochybným humorem může nadělat více škody než užitku. (30%) ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Jako hokejbalista jsem se těšil na díl ,,hokejbal", ale zklamalo mě, jak to především pan Nečas znevažoval. Hraji to 26 let od žáků, a zaslouží si to větší respekt, lhostejno, že to není profesionální sport. Vůbec se nebavili o hokejbale, ale o hokeji a dalších nesouvisejících věcech. Z debaty v kabině mohlo vyplynout, že v ČR nemáme žádnou soutěž, přitom se hrají soutěže od extraligy, až po městskou ligu. Velké zklamání. Jedna hvězda za to, že tam hokejbal, aspoň dali. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama